Säker seger för B-laget

Publicerad 29 mars 2002

Stabilt spel och 4- 0 till de himmelsblå som var överlägsna gästerna från Asmundtorp

Anders Palmér:

”Vi spelade stabilt och släpper inte till något bakåt. Första halvlek var bäst men jag vet av egen erfarenhet att leder man med 3-0 i halvtid och är överlägsen motståndarna så har man svårt att motivera sig. Det var dock viktigt att vi vann även andra halvlek efter förlusten senast mot Högaborg där vi tappade vår ledning mot slutet. Planen var rätt svårbemästrad och bollen studsar konstigt och detta bidrog säkert till att det inte bjöds på något direkt skönspel, men ett par av målen var vackra.”

Bäst i Malmö FF var Dan Ingvarsson och Gudmundur Mete och dessa får även chansen som avbytare i morgondagens match mot Halmstads BK. En bra insats gjorde även Markus Rosenberg och Peter Ijeh. Kapten för dagen var Peter Sörensen. Kenneth Gustavsson blev utbytt i 26: e minuten efter att ha skallat ihop med en motståndare. Kenneth blev liggandes i flera minuter innan han reste sig och gick mot omklädningsrummet. Även Elanga fick en smäll i slutet av matchen men var tillbaka på plan efter en stund.

Malmö FF B- Asmundtorps IF 4-0(3-0)

1-0 38 min Joseph Elanga
2-0 40 min Markus Rosenberg
3-0 45 min Självmål
4-0 85 min Peter Ijeh

Laget:

Driss El Asmar –
Robert Kjellin, Ivan Milosevic, Gudmundur Mete(55), Mikael Roth –
Dan Ingvarsson, Peter Sörensen, Kenneth Gustavsson(26), Joseph Elanga –
Peter Ijeh, Markus Rosenberg

Avbytare:
Anders Ekelund 26 min
Jeppe Vestergaard 55 min

Varningar:
Mikael Roth 55 min