Sagt efter matchen

Publicerad 20 juli 2011

Hemsidan passade på att fråga Per Ågren, Rikard Norling och Daniel Andersson vad de tyckte efter 1-1 mot Tórshavn men trots allt ett avancemang till tredje kvalomgången av Champions League. Alla tre var rörande överrens.

Rikard Norling
– Vi är vidare till nästa omgång och det är det mest väsentliga. Samtidigt är vi väldigt måna om att vi vill spela bra, känna oss bra och skickliga och så. Det kunde vi ha gjort idag om vi hade fått hål på dem på dem lägen som vi hade tidigt i matchen. Då hade det varit game over och då hade vi kunnat spela ut. Men när vi inte gör det så blir varje liten situation och varje litet beslut viktigt. Då blir det som det blir och så tycker man i efterhand att vi borde avgjort matchen tidigare. Men det blir inte alltid som man vill. Den perfekta världen är inte alltid där.

Per Ågren
– Onödigt spännande . Vi skulle ha dödat matchen med en bättre effektivitet tidigt. Vi måste upp i effektivitet framför allt i avsluten och målgörandet. Vi tar med oss att vi är vidare och den känslan att vi är i Champions Leagus kvalomgång 3. Nu är det fokus på HIF för laget och även lite researrangemang för oss övriga, visumsökningar och sådant för att kunna ta oss till Skottland.

Daniel Andersson
– Ja det satt hårt inne tyvärr. Ingen bra prestation kanske men jag tycker där är chanser för att punktera matchen tidigare men tyvärr får vi inte riktigt dit den. Sedan gör de ett mål på en fast situation och det blir lite stressigt. Vi tog oss ju ändå vidare även om vi gjorde en sämre prestation så nu får vi blicka fram mot Helsingborg.