Sagt efter matchen

Publicerad 26 juli 2011

Fansen hoppade och jublade och ville aldrig lämna Ibrox.  Rikard Norlin och spelarna var mer lågmälda. Det är en match kvar och redan på lördag en viktig i Allsvenskan mot Djurgården.

 

Rikard Norling
– Vi är halvvägs och spelarna gjorde en oerhört koncentrerad och fin match. Vi mötte ett riktigt bra lag och vi kommer att möta det igen och det krävs att vi spelar på samma nivå för att vi skall gå vidare. Idag kunde man se vilket spel vi kan spela och vår uppgift är att se till att få fram det oftare. Hade jag vetat vilka knappar jag skall trycka på så hade jag gjort det innan naturligtvis. Vi skall använda den lätt framåtlutande attityden vi hade idag. Men innan dess skall vi spela en viktig match i Allsvenskan mot Djurgården. Det är tätt och det är en hemmamatch och den är viktig. Den skall vi vinna.

Noterat
*Inga skotska fans tillåtna på Swedbank Stadion på onsdag enligt beslut från UEFA. Trist. Men samtidigt öppnar det upp för ett fullsatt arena med MFF-are

*Mycket snack om vilket tryck det skulle bli på Ibrox. Tja… stora delar av matchen hördes de 300 MFF-arna mest. 24 000 på Swedbank Stadion krossar nästan 29 000 på Ibrox alla dagar i veckan om de inte presterar bättre än så här.

*Att på hemmaplan bli sänkta av en nr 7 med Larsson på ryggen är tungt för en Rangerssupporter.

*Den Celticpub(The Brazen Head) som supportrarna suttit på innan matchen lovade fri öl om MFF vann. Efter matchen gick MFF-arna i samlad trupp mot puben. Kan bli ett dyrt löfte, om än glatt.