Sagt efter matchen

Publicerad 16 april 2011

Det var nöjda miner från MFF-arna på Stockholms Stadion. Hör vad Roland Nilsson hade att säga på presskonferensen.

Roland Nilsson
– Vi visste att det skulle bli en tuff match när vi kom hit. Vi har sett Djurgården i de första två matcherna när de har varit aggressiva och haft ett bra spel men kanske inte fått den utdelning de hade hoppats på. Vi visste också att hemmaplan på stadion skulle lyfta dem lite extra. Pratade om att ta de första tio minuternas rush på ett bra sätt och det tycker jag att vi gör.

Efter det tycker jag att det är en bra fight och ju längre halvleken tickade på desto mer fick vi att säga till om. Sen kommer den här utvisningen precis innan halvtidspausen och vi pratade i pausen om att sätta fart på bollen och låta Djurgården få jaga. Det tycker jag att vi gör bra de första tio- femton minuterna i andra. På något sätt är vi inte nöjda med att låta Djurgården jaga utan vi spelar svårare och svårare och det gör att de fick en andningspaus i vår press.

På så sätt får de tillbaka tron på att de skall kunna klara av det och de har en riktigt vass chans i slutet där Dusan gör en riktigt bra räddning. Vi är starka och vi vill mycket i våra matcher och framför allt har vi en vinnarinstinkt att försöka vinna matcherna ända in i slutet. Det är ett fantastiskt bra skott Jimmy Durmaz får på och vi är väldigt, väldigt nöjda med de tre poängen.