Så tar du dig till Olympia! ***Ny information***

Publicerad 16 april 2010

Här följer viktig information gällande biljetter, resealternativ, vägarbete, parkeringar och tifo till de tusentals MFF-supportrar som skall ta sig till Olympia på tisdag.

 

Biljetter
Biljetterna till de 1700 platser som blivit tilldelade Malmö FF:s supportrar på Norra ståplats och sektion A och B på sittplats är slutsålda.

Till Olympia med bil
På grund av ombyggnationer i centrala Helsingborg rekommenderar vi alla att ta den NORRA INFARTEN till Helsingborg. Parkering hittar man lättast vid Fredriksdalsteatern. Därifrån är det bara en kort promenad till Olympia och man anländer då också vid den Norra kortsidan, där majoriteten av alla MFF-supportrar också kommer att gå in för att komma till sina platser.

Ta sig till Helsingborg med tåg
DSB First uppger att lämpliga avgångar från Malmö är klockan 16.08, med ankomst till Helsingborg klockan 16.50, och 17.08. med ankomst till Helsingborg klockan 17.50. Dessa avgångar består av 3 tågset, 9 vagnar och stannar bara i Lund och Landskrona innan Helsingborg.

Det går även andra tåg som stannar på varje station, sk ”mjölkatåg” 
 
Efter matchen så avgår tågen i riktning mot Malmö med avgång 21.08 och 22.08, snabbtåg.
Avgångar 21.27 och 22.27 är ”mjölkatåg”.
 
Avgångarna 21.27 och 22.08 har 2 tågset, 6 vagnar. Ett extra tågset.
Avgångarna 21.08 och 22.27 har 1 tågset, 3 vagnar

Information från mff-familjen.se gällande tågresorna

MFF Support arrangerar en bussresa för dig som vill åka direkt till och från Olympia.
MFF Support arrangerar en bussresa för dig som vill åka direkt till och från Olympia. Åker du buss slipper du att tänka på att parkera bilen och du kommer snabbare hem än om du åker tåg eftersom du slipper ta dig ner till Knutpunkten efter matchen. Bussen avgår klockan 16:30 från Malmöhus parkering.

Priset är endast 100 kronor och du köper din bussbiljett i MFF Shopen. För mer info: www.mffsupport.com

MFF Support arrangerar en bussresa för dig som vill åka direkt till och från Olympia. Åker du buss slipper du att tänka på att parkera bilen och du kommer snabbare hem än om du åker tåg eftersom du slipper ta dig ner till Knutpunkten efter matchen. Bussen avgår klockan 16:30 från Malmöhus parkering. Priset är endast 100 kronor och du köper din bussbiljett i MFF Shopen. För mer info:

MT96 uppmanar: Ta med flaggor
”I år lägger MT96 fokus på Nya Stadion, så mot Helsingborg på tisdag kommer det inte genomföras något organiserat tifo. Men det innebär inte att spelarna kommer möta en död och färglös läktare. Tvärtom. Tillsammans, var och en, tar vi ansvar för att derbyt kommer inramas med ett mäktigt, ljusblått flagghav. Sprid ordet – ta med din flagga till matchen! Har du två så tar du med båda och delar med dig till din kompis.

I MFF-familjen har vi en enorm arsenal av flaggor, i alla möjliga storlekar och utseenden. Om alla tar sitt ansvar kommer vi skapa ett imponerande och mångsidigt flagghav som utan tvekan kan mäta sig med vilket tifo som helst.

Ta med din flagga på tisdag! Framåt Malmö!”