Så reser du bäst till cupfinalen

Publicerad 17 april 2018 i Nyheter

Den 10 maj spelar MFF final i Svenska cupen borta mot Djurgårdens IF. MFF Support har satt ihop en resa till oslagbart pris för dig som ska stötta laget till den femtonde cuptiteln.

Final: Djurgårdens IF – Malmö FF
Tele2 Arena
Torsdag 10 maj 15:00
Köp matchbiljett 

Det finns ingen annan klubb som är i närheten av att hota Malmö FF som den mest framgångsrika föreningen i Svenska cupens historia. Men den senaste titeln, vår fjortonde, tog vi så långt tillbaka som 1989. Thelma Ernst, ordförande i MFF Support, tycker därför att det är extra viktigt att vara på plats för att stötta laget mot den femtonde cuptiteln.

– För att hjälpa spelarna att vinna behöver vi ge dem en extra boost och en himmelsblå vägg i ryggen. Det är lång tid sedan vi vann cupen senast. Man vill inte missa det här och vi satsar väldigt mycket på resan, säger hon.

Eftersom det inte fanns någon ekonomisk möjlighet att chartra tåg eller flyg valde MFF Support att göra en storsatsning på bussar till matchen.

– Eftersom vi inte kunde lösa tåg eller flyg kände vi ett ansvar att erbjuda en bra resa till en otroligt viktig match. Vi subventionerar bussarna mer än vad vi någonsin gjort och kommer att gå back på det här, säger Thelma Ernst.

Och var hon själv befinner sig den 10 maj klockan 15:00 råder det ingen tvekan om.

– Jag befinner mig på Tele2 Arena med ett stort leende, helt övertygad om att vi kommer att ta det femtonde cupguldet.  

Åk med MFF Supports bussar till cupfinalen
Medlemmar i MFF Support: 215 kronor
Icke-medlemmar: 515 kronor
Till biljettköp

 Bli medlem i MFF Support

huvudpartners

officiella partners