Så köper du med årskort din plats till Europa League

Publicerad 06 september 2011

Till Europa League erbjuder vi dig som är årskortsinnehavare att aktivera ditt årskort så att det gäller även i matcherna mot AZ Alkmaar, Metalist Khirkov och Austria Wien.

Vi har har tagit fram ett paketpris för höstens matcher och som årskortsinnehavare kan du genom att betala det, aktivera ditt kort så att det gäller för matcherna i Europa League. Det enda du behöver är att ha ditt årskort till hands och ett betalkort som fungerar att betala över Internet med. Sen följer du den här länken till AccountManager där vi har lagt upp din plats och ditt paket. Du bekräftar din plats och betalar och sen är du välkommen till tre riktigt roliga höstfester på Swedbank Stadion.

Du har fram till och med måndagen den 19 september att bekräfta din plats. Så utnyttja tillfället och aktivera ditt årskort.

Har du problem med streckkoden på ditt årskort?
Vet du med dig att ditt årskort inte kan läsas av med scannern vid insläppen aktiverar du det ändå enligt ovan. (Vi kommer bara kunna släppa in de med fungerande kort.) När du betalt skickar du ett mail till biljett@mff.se – OBS! skriv ”fel på streckkoden” i ämnesraden. Skriv in ditt person- kontakt- och dina kortuppgifter. Vi kommer då att skriva ut lösbiljetter till dig och lägga i shopen i det namnet som ditt årskort är registrerat på. Som alternativ kan du också komma till shopen på lördag mellan 10 och 15 med ditt kort, så löser vi allt på plats.

Har du årskort i form av lösbiljetter?
Några med årskort har fått lösbiljetter istället för ett kort. Du som har biljetter kan tyvärr inte aktivera din plats över nätet. Enklast aktiverar du din plats genom att ringa Ticnets CallCenter på 0771-70 70 70 och betala med ditt kort över telefon, så får du dina biljetter skickade som Ticketfast. Du kan också betala i luckorna på Swedbank Stadion, onsdag eller torsdag (7-8/9) mellan 16 – 20 och få din biljetter till Europa League-matcherna direkt i handen. Från och med fredag den 9 till och med måndagen 19 september kan du också komma in i shopen och lösa det där under ordinarie öppettider (dock ej matchdagar, de tre sista timmarna innan avspark).

Paketpriser:
Norra Läktaren (Ståplats) ungdom: 300 kr
Norra Läktaren (Ståplats) vuxen: 445 kr
Kortsida ungdom (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 445 kr
Kortsida vuxen (Södra Läktaren och Sjungande Sitt): 595 kr
Långsida ytterkant: 795 kr
Långsida mitten: 995 kr