Så köper du din biljett till EL

Publicerad 15 juli 2013

Har du årskort men har inte fått länken till hur du aktiverar ditt årskort till Europa League, så kommer all information samt länk här nedan.

Din årskortsbiljett till Malmö FF – Hibernian FC, Europa Leagaue, ligger nu reserverad, och det kan inte bli enklare att köpa din biljett – bara logga in på länken nedan med den e-postadress som är registrerad på ditt årskortskonto. Och ha ditt betalkort redo!

Betala din biljett här!

Nyhet inför matchen är att ditt årskort kommer att bli laddat till denna match efter att du har betalt. Det betyder att efter att du betalt din biljett, kommer ditt årskort att fungera vid insläppet precis som vid en vanlig Allsvensk match.

I allra möjligaste mån vill vi att ni ska få sitta på era ordinarie platser även i Europa League. Vi reserverar oss dock för att eventuellt behöva frigöra vissa platser till förmån för UEFA och dess sponsorer som arrangerar turneringen. Detta är inget vi kan styra över, och inget vi vet i dagsläget. De som detta eventuellt berör kommer att kontaktas av MFF snarast möjligt, och erbjudas bästa möjliga ersättningsbiljetter.

Öppet på Norra, sjungande sitt och nedre etage
Priserna denna match motsvarar en allsvensk match kategori 1. Norra läktaren kommer att säljas som onumrerade sittplatser, vilket betyder att den kommer i praktiken fortsätta att fungera som ståplats. Övre etage kommer att vara stängd, bortsett från klubbstolar och sjungande sitt. Ni som har årskort till övre etage kommer att flyttas till motsvarande, eller bättre, plats på nedre etage.

Förköpet av era årskortsplatser gäller t.o.m. tisdagen den 16 juli kl 13.00 (OBS! Förlängd tid!). Därefter kommer biljetterna att säljas via våra vanliga försäljningsställen MFF Shopen och Ticnet.

Hjälp oss att stötta våra ljusblå pågar genom att köpa din biljett till europamatchen redan idag!

Saknar du lösenord?
Om du saknar eller har glömt ditt lösenord kan du hämta ett nytt här. Klicka på ”Logga in” uppe i högra hörnet, fyll i din e-postadress och klicka sedan ”Glömt lösenordet”. Fyll i din e-postadress och skicka. Gå sedan tillbaka till denna sida för att logga in.

Frågor? Kontakta biljett@mff.se så hjälper vi dig.

För er som inte har årskort

Som vanligt kan du köpa dina biljetter i MFF Shopen eller på ticnet.se
Idag (tisdag) håller vi öppet i biljettluckorna vid ingång 51 (Östra sidan, mot Atleticum) mellan 12-16 (Biljettförsäljning kommer icke att ske undertiden i MFF Shopen).