Så köper du biljetter till Champions League

Publicerad 01 september 2015 i Nyheter

Malmö FF är klara för Champions Leagues gruppspel för andra året i rad. Precis som vanligt kommer våra årskortsinnehavare och därefter våra medlemmar samt innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan” få möjlighet till förtur till våra tre hemmamatcher. Biljettsläppen kommer att gå till som följande:

Read information in english at the bottom.

Vi kommer att sälja alla tre matcherna som paket. Ett paket = en biljett till varje hemmamatch.

Priset för ett paket kommer ungefär att motsvara tre stycken kategori 3 matcher.

Långsida mitt: 1890 kr

Långsida: 1575 kr

Långsida ytter: 1245 kr

Kortsida/sjungande sitt: 1020 kr

Ståplats/rullstol vuxen: 750 kr

Ståplats/rullstol ungdom: 510 kr

Norra blå: 360 kr

Anledningen till att vi säljer biljetterna i paket är på grund av att vi upplever intresset som väldigt stort hos våra supportrar och vill därför göra det lätt för våra årskortsinnehavare, medlemmar och innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”. Om det är så att du köper ett paket men inte kan gå någon av matchen är du mer än välkommen att bjuda en vän eller sälja biljetten till inköpspris. Biljetter som säljs för ett högre pris på Blocket.se eller liknande sidor kommer att makuleras.

Då vi nu gått in i gruppspelet innebär det att fler personer och partners knutna till turneringen har rätt till biljetter. Dessutom kommer TV-produktionerna att bli större och därför kräva mer utrymme inne på våra läktare.

Paketköp för våra årskortsinnehavare

Försäljningen för årskortsinnehavare kommer att vara måndag 7/9 – tisdag 8/9.

Alla årskortsinnehavare är garanterade ett paket om köpet genomförs inom försäljningsperioden.

Våra årskortsinnehavare kommer att vara först ut med att få möjlighet till förköp. Vi kan inte garantera att du kommer få möjlighet att köpa samma plats som du har i Allsvenskan. Om det är så att vi inte kan erbjuda dig din allsvenska plats kommer vi att erbjuda en närliggande.

Årskortet kommer inte att laddas, utan alla måste ha biljetter.

Paketen kommer att gå att köpa via:

Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 13.00-17.00. 
Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter. Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena.

MFF Shopen kommer inte att sälja några paket.

Genom att ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70. Kundnummer – som du finner på baksidan av ditt årskort – måste uppges. 
Ticnets callcenter är öppet 12.00-17.00. Om ni köper era paket via Ticnets callcenter skriva ni själva ut era biljetter på helt vanliga papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).

Ticketmaster där ni loggar in med ert MFF-konto och själva skriver ut era Ticketfast biljetter på helt vanligt papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).
Tänk på att: när ni loggat in på Ticketmaster och genomfört ert köp så ligger biljetterna på ert konto först efter att ni loggat ut och sedan loggat in igen.

Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer.

paketköp för Årskortsinnehavare

(Försäljningen för årskortsinnehavare startar 7/9 klockan 12.00)

Paketköp för våra medlemmar samt innehavare av kortet ”Ståplats Allsvenskan”

Försäljningen för medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att vara torsdag 10/9 – fredag 11/9.

Medlemmar och innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan har möjlighet till förtur, inte garanti, till paket under sin försäljningsperiod. 

Om alla årskortsinnehavare köper sina paket kan det bli så att alla medlemmar inte kommer att få möjlighet till förtur.

Först till kvarn gäller.

För att som medlem få möjlighet till förtur till hösten Champions League matcher var medlemskapet tvunget att vara registrerat och medlemsavgiften oss tillhanda innan hemmamatchen mot Celtic FC blåstes av. Ett medlemskap registreras alltså inte när intresseanmälan skickats in, utan först när vi fått in medlemsavgiften. Det tar ofta en bankdag ifrån det att betalningen är gjord till att medlemsavgiften är oss tillhanda.

Till alla nykomna medlemmar vars medlemsavgift var oss tillhanda innan Celtic-matchen blåstes av: Ni kommer att få era medlemskort hemskickade innan paketsläppet för medlemmar.

Alla medlemmar har möjlighet till förtur att köpa ett paket.
Ni som har familjemedlemskap har möjlighet till förtur för lika många paket som det är personer knutna till familjemedlemskapet.

Paketen för medlemmar kommer att gå att köpa via:

Via våra biljettluckor vid ingång 51 på Swedbank Stadion som kommer att vara öppna 12.00-20.00 under försäljningsperioden eller på ticnetombudet på Malmö Arena 12.00-17.00. 

Om ni köper via Swedbank Stadion går det bra att endast nämna medlemsnummer vid uppvisande av giltig legitimation. 
Om ni köper via Malmö Arena måste ni ha med ert medlemskort.

Notera att inga andra Ticnet-ombud i hela Sverige kommer att sälja biljetter. Anledningen till detta är för att Champions Leagues sponsorer måste vara förtryckta på biljetterna och denna typen av biljetter endast finns på Swedbank Stadion och Malmö Arena.

MFF Shopen kommer inte att sälja några paket.

Ni kan även ringa Ticnets callcenter på 0771-70 70 70. Du måste då kunna uppge namn och medlemsnummer samt eventuella övriga kunduppgifter för att verifiera att du är behörig att köpa biljetten. 
Ticnets callcenter har öppet 12.00-17.00.
Om ni köper era paket via Ticnets callcenter skriva ni själva ut era biljetter på helt vanliga papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).

Eller via den länk som vi kommer att maila till er (ni kan alltså inte gå in genom att själva slå in www.ticnet.se i er webbrowser). Ni loggar in med ert medlemsnummer och själva skriver ut era Ticketfast biljetter på helt vanligt papper (Champions Leagues sponsorer kommer att finnas med i biljettdesignen som ni skriver ut).

Vi rekommenderar er att genomföra ert köpa via länken som vi kommer att förse er med. Då det endast är Swedbank Stadion och Malmö Arena som säljer paket är det stor risk för långa köer.

Om ni är medlemmar och vill sitta bredvid varandra måste ni gå till Swedbank Stadions eller Malmö Arenas biljettluckor, antingen tillsammans eller så kan en av er samla in övrigas medlemskort och gå dit. Om det är så att någon tappat sitt medlemskort måste medlemsnummer, namn och personnummer uppges.

Tidigare har vi uppgett att ni även kunde ringa Ticnets callcenter för att kunna köpa paket bredvid varandra. Detta är felaktigt. Personalen på Ticnets callcenter köper era paket på exakt samma sätt som ni själva gjort om ni valt att köpa via internet – alltså att de knappar in ett medlemsnummer i taget.

Länk till paketförsäljningen för medlemmar skickades ut tisdagen den 8/9. 

För familjemedlemskap:

Ett familjemedlemskap berättigar möjlighet till samma antal biljetter som det finns registrerade familjemedlemmar på medlemskapet. Endast huvudmannen kan logga in och det är hans/hennes medlemsnummer som gäller för hela familjen.

Är ni fler än fem i familjen ber vi er maila till biljett@mff.se senast den 9 september och ange era önskemål. 

För innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan:

Alla som är innehavare av kortet Ståplats Allsvenskan kommer att få ett mail med instruktioner om hur ni ska gå tillväga.

Vad är kortet Ståplats Allsvenskan?

Möjligt biljettsläpp på matchdagarna

Om det blir några biljetter kvar efter paketsläppen eller om UEFA väljer att inte utnyttja alla sina biljetter som de har rätt till enligt tävlingsbestämmelser, kommer dessa att säljas styckvis, inte i paket, på matchdagarna klockan 16.00 i biljettluckorna vid ingång 51 på Swedbank Stadion.

In English

We will be selling tickets to our three home games as a package. 

Our season ticket holders will first have the opportunity to purchase their seats , then will our club members get priority . 

If(!) there will be any tickets left  these will be sold individually on match day at 16:00 at our ticket counters at the entrance 51 at Swedbank Stadion.

huvudpartners

officiella partners