Så köper du biljett till matchen mot GNK Dinamo

Publicerad 11 augusti 2011

Tisdagen den 23 augusti kl 20.45 möter vi GNK Dinamo, här kommer biljettinfo.

Årskortsinnehavare 

Vi har tagit till oss av den kritik vi fått och nu försökt hitta en lösning som ger dig bättre service. Och äntligen kan vi också ge er årskortsinnehavare rätten till er egen plats på Europamatcherna*. Från och med fredag 12/8 kl 09.00 kan du köpa din biljett till matchen, samt ytterligare upp till 2 extra biljetter, (ej i anslutning till egen plats om platserna runtomkring hålls av andra årskortsinnehavare, gäller i mån av plats) genom att ringa till Ticnet och sedan skriva ut biljetten via Ticketfast. Man kan fortfarande tycka att det borde finnas fler och bättre lösningar, men detta är det bästa vi har kunnat lösa fram tills idag. Vi kommer att arbeta vidare med att ytterligare förbättra vår biljetthantering.
 
Så här fungerar det:
1. Logga in på dina sidor på ticnet.se, där ligger din plats bokad och där ser du ditt bokningsnummer.
2. Ha ditt årskort och ditt bankkort redo
3. Ring 0771 – 70 70 70 (Ticnets callcenter) och uppge kundnummer (står på baksidan av ditt årskort) eller bokningsnummer eller namn och telefonnummer
4. Betala med ditt bankkort och få biljetten skickad till din e-postadress
5. Skriv ut biljetten
 
Ticnet callcenters öppettider är:
Måndag-fredag 9-18
Lördag-söndag 10-14
 
Har du inte tillgång till en skrivare hemma eller inte kan komma åt en hos en kompis eller på jobbet, kommer din chans i nästa vecka:
 
Måndag 15/8 och tisdag 16/8 mellan kl 12.00 – 19.00 har vi biljettluckorna öppna på Swedbank Stadion (östra läktaren). Där kan du dels köpa din biljett, men även köpa upp till 2 extrabiljetter (ej i anslutning till egen plats om platserna runtomkring hålls av andra årskortsinnehavare, gäller i mån av plats).
 
Vänligen notera att årskortsinnehavare måste köpa sina extra biljetter vid samma tillfälle som man köper sin egen biljett. Notera även att årskort måste uppvisas vid köp i biljettluckorna på Swedbank Stadion, samt att det är ok att hämta biljetter även till vänner och bekanta om så önskas. Då måste samtliga personers årskort tas med.
 
På onsdag 17/8 kl. 12.00 släpper vi biljetterna till allmänheten på ticnet.se (då släpps också de årskortsplatser som inte hämtats ut) samt i biljettluckorna på Swedbank Stadion som är öppna mellan kl. 12.00-19.00.
 
Alla årskortsinnehavare är alltså garanterade platser och ni behöver därför inte hänga på låset. Om ni kan, utnyttja att ni kan köpa biljetten via Ticnet under hela fem dagar, då bör ni slippa att hamna i orimliga köer. Eftersom alla årskortsinnehavare är garanterade sin plats hoppas vi att ni som väljer att köpa biljetten på Swedbank Stadion inte heller ska behöva köa. Enda anledningen till att vara ute i god tid är om man ska köpa extrabiljetter. Vi valde att ge er den möjligheten som en kompensation för tidigare strul. Vi hoppas att ni ser det på det viset också. 
 
* Ett fåtal platser har vi tvingats att boka om för att ge plats åt de extra TV-kameror som dagens tunga CL-produktioner kräver. Det rör sig totalt om ett 30-tal platser och alla ni som drabbats har bokats om till bästa lediga plats. De flesta av er flyttar bara en kort bit. Vi ber er ha överseende med detta.

Medlemmar

På måndag 15/8 och tisdag 16/8 mellan kl. 12.00 – 19.00 släpps biljetterna till MFF – GNK Dinamo till alla medlemmar i biljettluckorna på Swedbank Stadion. Man får köpa två biljetter per medlem och alla är garanterade plats. Du ska alltså inte känna dig jäktad att komma vid någon speciell tid. I luckan prickar vi av dig mot medlemsmatrikeln och vi har bokat upp bra platser för dig att välja mellan. Vill du sitta på någon annan ledig plats går det naturligtvis bra, men tanken är att du inte ska behöva köa utan att du i lugn och ro ska kunna komma när det passar dig. Vänligen notera att medlemskort måste uppvisas vid köp i kassorna på Swedbank Stadion, samt att det att det är ok att hämta biljetter även till vänner och bekanta om så önskas. Då måste samtliga personers medlemskort tas med.
 
På onsdag 17/8 kl. 12.00 släpper vi biljetterna till allmänheten på ticnet.se (då släpps också de årskortsplatser som inte hämtats ut) samt i biljettluckorna på Swedbank Stadion som är öppna mellan kl. 12.00-19.00.
 
Om du inte bor i Malmö med omnejd och därigenom inte har möjlighet att besöka biljettluckorna på Swedbank Stadion kan du maila din beställning till medlem@mff.se senast söndagen den 14 augusti klockan18:00. Du kommer därefter att via mail få ett bokningsnummer onsdagen den 17 augusti så att du kan hämta ut dina biljetter vid närmsta Ticnetombud eller ATG-ombud. Tänk på att din beställning kommer att behandlas efter det att biljettluckorna har stängt. Vänligen uppge Namn, Medlemsnummer, antal biljetter (max 2 st.) samt rangordna var du önskar att köpa biljett (STÅ, SITT LÅNGSIDA, SITT KORTSIDA, SJUNGANDE SITT).
 
Exempel:
Peter Åhlander
Medlemsnummer: 12163
Antal biljetter: 1 st
1. Stå
2. Sjungande Sitt
3. SITT Långsida
4. SITT kortsida
 
Vi vill även informera er om att vi för tillfället håller på att skicka ut medlemskort men om du inte hinner få ditt medlemskort tar du med ditt ID-kort så vi kan se att just du är medlem.