Så köper du årskort online

Publicerad 24 november 2016 i Nyheter

Fredagen den 25 november klockan 10:00 startar årskortsförsäljningen. Här är en guide för dig som vill ha hjälp med att köpa ditt årskort online.

1. Skapa konto

Årskortet köper du på MFF:s sida på Ticketmaster. Först måste du skapa ett konto. Det gör du genom att klicka på SKAPA KONTOlängst upp till höger. Fyll i dina uppgifter (de fält markerade med * är obligatoriska) och tryck sen på SLUTFÖR REGISTRERING. 

2. Köp årskort

Väl inloggad, klicka på Årskort längst upp i menyn. Sedan väljer du din plats.

Välj plats via den klickbara arenalayouten och välj sedan pristyp. Gå sedan vidare genom att klicka på LÄGG TILL I VARUKORGEN.

3. Gå till kassan

Nästa steg är ytterligare en informationssida där ditt erbjudande specificeras upp. För att gå vidare, klicka på GÅ TILL KASSAN längst ned i högra hörnet. 

4.Leveranssätt

När valet är gjort klickar du dig vidare till BETALNING längst ner i högra hörnet. 

5. Betala ditt årskort

Nu är det dags att betala ditt årskort och här väljer du mellan att betala med Kort, Internetbank eller med Klarna. Välj betalsätt och klicka dig vidare via BEKRÄFTA BESTÄLLNING längst ner till höger i bild.

6. Villkor och bestämmelser

Sista steget innan allt är klart innehåller villkor och bestämmelser. För att slutföra köpet krävs det att du bekräftar att du samtycker till de villkor och bestämmelser som finns för försäljningen. Detta gör du genom att bocka i rutan för detta och sen klickar på SLUTFÖR KÖP längst ner till höger.

7. Bekräftelse

Nu har betalningen gått igenom och du har slussats vidare till en bekräftelse om att köpet har genomförts. Du kommer utöver denna bekräftelse få ett bekräftelsemail skickat till din registrerade e-post. 

Stort tack för att du stöttar Malmö FF!

Har du frågor kring ditt årskort eller behöver mer hjälp med att köpa det online? Kontakta biljett@mff.se

huvudpartners

officiella partners