Så gick det i helgens ungdomsmatcher

Publicerad 24 september 2019 i Nyheter

P19 Allsvenskan Slutspelsserie

IF Elfsborg – Malmö FF 2-1
21 september 14:00
Målskytt, MFF: Sebastian Nanasi

– Tyvärr en av de sämre insatserna från vår sida den här säsongen och vi kom inte upp i den nivå vi ville, varken offensivt eller defensivt. Vi fick en tuff start med ett självmål i den andra minuten, i andra halvlek gör vi det bättre och Sebastian Nanasi kvitterar på straff. Sedan är det en missbedömning som leder fram till Elfsborgs 2-1-mål kort därpå, säger Roland Larsson, tränare P19.

– Elfsborg är ett fysiskt och välorganiserat lag. Vi är med i matchen hela vägen men är så klart besvikna och vi hade velat ha minst en poäng. Samtidigt är det vår första förlust sedan den 15 maj, vi har gjort det jättebra hittills och det är bara att ta nya tag.

P17 Allsvenskan Slutspelsserie

IF Brommapojkarna – Malmö FF 2-0
20 september 16:30

– Vi gör en väldigt bra förstahalvlek men lyckas inte få in bollen och precis i slutet gör de 1-0 på en kontring, vilket var tungt. Men vi var positiva i halvtid och tänkte att fortsätter vi på samma sätt i den andra så vänder vi på matchen. Men Brommapojkarna gör 2-0 direkt och vi skapade tyvärr inte tillräckligt med chanser. Trots resultatet tycker jag att vi gör en bra insats på bortaplan, säger Mats Engqvist, ansvarig MFF P17.

huvudpartners

officiella partners