Så gick det i helgens ungdomsmatch

Publicerad 13 maj 2019 i Nyheter

MFF U19 förlorade bortamötet med BK Häcken i helgen. Tränare Roland Larsson säger att de individuella misstagen fällde avgörandet till slut.

BK Häcken – Malmö FF 5-3 (1-2)
Målskyttar: Amin Sarr, Kevin Harletun, Albin Sundgren

Malmö FF kom till spel med tre raka segrar i P19 Allsvenskan Södra. I bortamötet med BK Häcken i lördags gick MFF till pausvila i ledning men förlorade till slut med 5-3.

– Vi fick en tuff start på matchen och Häcken tog ledningen på en hörna som gick direkt i mål redan efter fem minuter. Men jag tycker att vi kommer tillbaka och spelar betydligt bättre under de sista 20 minuterna av första halvlek. Det var en märklig match och vi gör många individuella misstag men skapar samtidigt många bra målchanser som egentligen ska räcka för att vinna, säger tränaren Roland Larsson.

Den här veckan väntar två nya matcher i P19 Allsvenskan Södra, båda på hemmaplan, mot Kalmar på onsdag och mot Halmstad på lördag.

– Vi har många spelare så det täta matchandet är inget problem. Det vi tar med oss från helgens match är att vi måste eliminera de individuella misstag som vi gör. Men trots underläge med 5-2 med drygt en kvart kvar så viker vi inte ner oss och fortsätter att spela riktigt bra anfallsfotboll.

Laguppställning

Lamin Sarr, Noel Hansson, Victor Larsson, Johan Rapp, Jesper Dickman, Albin Sundgren, Amel Crnalic, Amel Mujanic, Marcel El-Marakbji, Kevin Harletun, Amin Sarr

Ersättare: Erik Lindblom, Noah Tillberg, Hampus Isberg, Simon Hagström, Yasin El Harrab, Linus Borgström.

huvudpartners

officiella partners