Så följer du Malmö FF:s träningsläger

Publicerad 02 februari 2022 i Herr,Nyheter

Malmö FF:s herrlag har anlänt till Marbella för ett tio dagar långt träningsläger. Som supporter kan du hänga med hela vägen på träningar, matcher och in bakom kulisserna.

Strax efter 16 på onsdagen anlände Malmö FF:s herrlag till sitt hotell i Marbella. Under lägret i Spanien kan du som supporter följa lagets vistelse på nära håll via mff.se, MFF Play Premium och våra sociala kanaler.

Våra träningsmatcher – mot Lokomotiv Moskva och Krasnodar – kommer att sändas i MFF Play Premium med Frida Ardemark som kommentator och med den förre landslagsspelaren och MFF-stjärnan Matias Concha som expertkommentator.

Med ett tecknat abonnemang som kostar 99 kronor i månaden kommer du att kunna se båda matcherna. Via MFF Play Premium kommer du också bland annat att få följa med vår huvudtränare Milos Milojevic ut på planen under pågående träning.

Under lägret kommer också format som senare under året publiceras på MFF Play Premium att visas öppet. Först ut är Fråga MFF – programmet där du ställer frågorna och nyckelpersoner i Malmö FF ger svaren. I Marbella gästas Fråga MFF av Milos Milojevic.

Utöver detta kommer artiklar och intervjuer med spelare och ledare i vanlig ordning att publiceras på Malmö FF:s hemsida och i våra sociala kanaler under hela Spanienvistelsen. Där kommer också Inifrån med Felix att göra comeback med nya ämnen och gäster.

MÅNADENS herrMATCHER I MFF PLAY PREMIUM

4 februari: Malmö FF – Lokomotiv Moskva 16:00

12 februari: Malmö FF – Krasnodar 11:00 (Spelas i tre halvlekar)

21 februari: Malmö FF – Mjällby AIF 13:30 (U21 – seriepremiär)

(Ytterligare matcher kan tillkomma)

huvudpartners

officiella partners