Så får du biljett till CL-kvalet mot Torshavn ***Uppdaterad***

Publicerad 20 juni 2011

Nu är det klart att vi möter HB Torshavn från Färöarna. Matchen kommer spelas tisdag 12 juli eller onsdag 13 juli, datum fastställs av UEFA den 28 juni. Här kan du läsa om hur du skaffar biljett.

OBS! I och med att speldatum inte är fastställt ännu kommer biljetterna vara odaterade. Kontrollera datum och tid på www.mff.se efter den 28 juni.

Årskortsinnehavare har förtur!

Som årskortsinnehavare har du förtur till biljetterna i Europaspelet. Eftersom derbyt blev avbrutet och vi bestämt att man kan lösa in sin derbybiljett mot en biljett till första kvalmatchen kan alla med årskort hämta en biljett gratis. Onsdagen den 22 juni och torsdagen den 23 juni har vi öppet biljettluckorna på östra sidan av Swedbank Stadion mellan kl 10.00 och 15.00. Scanna ditt årskort där och du får plats till motsvarande biljettkategori.

Hade du biljett till det avbrutna Skånederbyt?
Alla med biljetter till den avbrutna matchen mot HIF kan byta in dem mot biljett till den första kvalmatchen. Måndagen den 27 juni och tisdagen den 28 juni har vi öppet biljett luckorna på östra sidan av Swedbank Stadion mellan kl 10.00 och 15.00. Lämna in din biljett här och du får en ny till kvalmatchen. OBS! I Champions League är inte ståplats tillåtet, därför rymmer Norra läktaren bara 3000 personer. Skulle den sektionen bli full kommer man få biljett på annan sektion. Årskortsinnehavare som inte kan komma under den 22 eller 23 kan också komma dessa dagar (under de förutsättningar som då gäller.)

Förtydligande gällande biljetter till ”ståplatssektionen” sektion 1-6!
För att kunna trycka ut en sittplatsbiljett ur vårt biljettsystem så måste den vara knuten till en specifik plats. När det gäller biljetterna till sektion 1-6 på norra läktaren så gäller inte dessa till den specifika plats som står på biljetterna utan det är fri placering framför valfri stol. Det gäller alltså att komma i tid till matchen för att kunna välja plats. Detta gäller alltså de 3000 första som hämtar ut/köper biljett.

Om fler än 3000 personer med ståplatsårskort/biljett hämtar biljetter till matchen så blir man då placerad på södra läktaren. Här är det inte fri placering utan specifik sittplats gäller.

Biljettsläpp allmänheten 30 juni!
Resterande biljetter släpps torsdagen den 30 juni på ticnet.se och i shopen.

Läsa mer
Klicka här för att läsa mer om färöisk fotboll