Rusning efter matchtröjan!

Publicerad 25 februari 2010

Det blev succé direkt för den nya matchtröjan. Första timmen såldes över hundra exemplar och vid lunchtid fylldes MFF Shopen av besökare.

För fem år sedan väcktes idén om en matchtröja med namnen på alla spelare som representerat Malmö FF under 100 år. I onsdags presenterades tröjan och idag släpptes den till försäljning i MFF Shopen klockan 10.00.

Totalt finns 652* spelarnamn som representerat föreningen i herrfotboll med minst en A-lagsmatch under 100 år.
Matchtröjan finns i en begränsad upplaga i storlekarna S- XXXL och kostar 700 kronor.

Vill du beställa matchtröjan via webbshopen så klicka här

För att hylla dessa spelare och de 100 åren så kommer Malmö FF att spela i denna tröja på första hemmamatchen i Allsvenskan på Swedbank Stadion.

 

MFF Shopen har öppet måndagar-fredag 10.00- 18.00, lördagar 10.00- 15.00

Det var i samband med matchen mot Besiktas i UEFA-cupen 2005 som representanter för Malmö FF kom över ett exemplar av Besiktas jubileumströja från 2003. I fem år har idén hållits hemlig men igår kunde den äntligen presenteras för supportrar och Nätverket i samband med de två fester som hölls på 100-årsdagen.

*På tröjan finns de spelare som finns nedtecknade under historien för minst en A-lagsmatch i Malmö FF. Man skall vara medveten om att framför allt under de första åren är det väldigt bristfälligt med laguppställningar i samband med matcherna. En del spelare har därför tyvärr oundvikligt försvunnit ur historien. Övriga sektioners spelare som representeras Malmö FF under de hundra åren finns inte med på den här 100-årströjan.