Rusning efter biljetterna till bortapremiären!

Publicerad 01 mars 2004

Inte nog med att Malmö FF släppte biljetterna till hemmapremiären idag. Ett par kilometer bort ringlade en lång kö längs Östra Rönneholmsvägen vid lunchtid idag. MFF Support började sälja biljetter och resor till bortapremiären mot Hammarby- trots att det inte finns några biljetter ännu!

Ansvarig myndighet i Stockholm har, till Hammarbys förtvivlan, bestämt att man inte får släppa några biljetter tills dess att den nya läktaren är färdigbygd och besiktigad. Detta drabbar både Hammarbys och MFF:s supportrar.

Eftersom Malmö FF:s supportrar, oavsett vad som händer, har rätt till 10% av arenans kapacitet så bestämde sig MFF Support att idag börja sälja resor och värdebevis till biljetterna.

Trycket var idag stort i butiken och när man stängde ikväll kunde man konstatera att inte mindre än 236 biljetter var sålda och att man redan är uppe i buss nummer tre gällande den organiserade resan.

För er som befinner er i Stockholm så kan man i derbybutiken sätta upp sig på en lista redan nu och sedan får man information via telefon eller e-mail rörande biljetterna. Allt enligt Göran Rickmer, biljettansvarig i Hammarby IF.

Hämtat från MFF Supports hemsida:

Pris:
Vuxen: 150 SEK
Barn under 18: 130 SEK

OBS!
Den utlovade tilldelningen av biljetter har inte kommit MFF Support tillhanda den 1:e mars. Vi säljer tills vidare värdebevis som man byter mot en biljett när dessa kommer. Mer information om när biljetterna släpps kommer här på hemsidan.

Resa går bra att boka som vanligt!

Malmö FF har rätt till, och har blivit tilldelade, cirka 1500 ståplatsbiljetter.

Eftersom Söderstadion med all sannolikhet kommer att bli slutsåld har arrangerande Hammarby IF satt upp följande kriterier för bortalagets supportrar:

Malmö FF får en så stor sektion som man behöver baserat på antalet sålda biljetter en vecka innan premiären.

Köper man ingen biljett i förköp är man alltså inte garanterad plats.

Malmö FF uppmanar alltså alla som vill se bortapremiären att köpa biljett i förköp så fort som möjligt.

För alla i Malmöregionen säljs biljetterna i MFF Supports butik, Östra Rönneholmsvägen 6.

För medlemmar i Malmö FF och/eller MFF Support finns möjligheten att köpa biljetter i Derby-shopen i Stockholm, mot uppvisande av giltigt medlemskort i Malmö FF(2003 års medlemskort i Malmö FF gäller) eller MFF Support. Eftersom biljetterna ännu inte kommit oss tillhanda går det ännu ej att köpa biljeter i Derby-shopen. Vi meddelar här på hemsidan när biljetterna släpps där.

Möjlighet finns att köpa och betala både resa och biljett via postgiro för att sedan få biljetterna skickade per post. Kontakta MFF Supports butik för mer information.

Läs ännu mer på MFF Supports sida