Guidade turer på MFF-museet och Stadion

Publicerad 24 augusti 2018 i Nyheter

Under våren har du flera chanser att få en MFF-upplevelse utöver det vanliga. Nu finns det nya tillgängliga tider för guidade turer på MFF-museet och i Stadions innandömen.

Kom och se vår samling av troféer, konstverk, foton och en massa andra spännande föremål som berättar om MFF:s historia och nutid – framgångar och samhällsengagemang. En tur genom museet tar oss tillbaka till föreningens grundande 1910 och leder oss framåt genom årtiondena och händelserna som skapade Sveriges mest framgångsrika fotbollsförening.

Men det handlar inte bara om fotboll, utan också om MFF:s och Malmös plats i världen – hur en idrottsförening agerar i turbulenta tider och hur ett historiskt starkt samhällsengagemang format de insatser som MFF bedriver vid sidan av fotbollsplanen idag

Du får en guidad tur i föreningens drygt 100-åriga historia på MFF-museet och i Stadions innandömen. Rundvandringarna varar i cirka två timmar och förutom museet passerar vi restaurang 1910, logerna, bortalagets omklädningsrum, inmarsch på innerplan med hymnen samt mediacenter.

För närvarande är följande rundvandringar planerade:

Med reservation för ändringar.

Kostnad: 125 kronor per person. Barn 12 år och yngre går in gratis.

Anmälan: Sker via e-post till museet@mff.se.  

Betalning: Sker på plats helst med Swish eller kort. Kom 30 minuter innan för att vi på ett smidigt sätt skall genomföra betalningarna. Betalar ni med kontanter se gärna till att ha jämna pengar. Samling sker vid ingång 51.

Vid varje rundvandring finns plats för 30 personer så först till kvarn. Visar det sig att intresset är stort kommer vi givetvis att anordna ytterligare rundvandringar.

Notera att det är en rundvandring vilket innebär att vi kommer att gå ca 1 km i promenadtakt.

MFF-museet

Vänligen observera att vi håller stängt under hela januari 2019.

Varmt välkommen till museet, som du hittar via ingång 51 på Stadion!

huvudpartners

officiella partners