Rundvandring i Malmö FF:s historia

Publicerad 21 juni 2012

Många är de som har gått rundvandringen på Stadion tillsammans med Staffan Tapper och Hans Zielinski och alla har varit lika nöjda.
– Intresset har varit väldigt stort vilket är jätteroligt. Man märker att folk gillar det här med att gå runt för att se och uppleva på egen hand, berättar Staffan Tapper

Succén fortsätter!

Under våren har man som MFF- och fotbollsintresserad haft möjligheten att tillsammans med Staffan Tapper och Hans Zielinski gå på en guidad tur på Swedbank Stadion för att lära sig om klubbens histoira och bedrifter. Igår så var det ett glatt gäng killar som fick klä på sig den ljusblåtröjan och gå ut på Stadions gräsmatta till tonerna av MFF-hymnen.

– Jag tror det är viktigt att man får se, höra, känna och uppleva så att det inte bara blir en kronologisk rundtur där man går från start till mål. Utan vi har att man får besöka bland annat omkläddningsrummen och loger innan man tar sig en matchtröja och vandrar ut på planen. För en supporter så är det stort att komma innanför borgen och lyssna på en gammal spelare som kan berätta lite historier. Vi tragglar inte massa fakta utan vi satsar mer på själva upplevelsen, berättar Staffan Tapper.

Vill gå en rundtur tillsammans med Staffan och Hans så anmäler du dig här