Rosenbergeffekt på årskort?

Publicerad 04 februari 2014

I helgen blev det klart att Markus Rosenberg kommer hem till Malmö igen. Nu ökar försäljningen av årskort.

Nu närmar sig antalet bokade säsongsbiljetter för 2014 årets totalsiffror i rask takt. Vi har passerat 7900 bokade och det kommer hela tiden nya förfrågningar. Är du intresserad av bra sittplatser för 2014 kan det vara dags att slå till redan nu. Även om man ser bra överallt på Swedbank Stadion, har alla sin egen favoritplats och attraktiva sektioner som Sjungande Sitt och invid mittlinjen börjar bli fulla.

Enklast beställer du årskort genom att maila biljett@mff.se, så kontaktar vi dig. Det går också bra att gå in i MFF Shopen och köpa ditt årskort över disk.

Många fördelar med årskort
Som årskortsinnehavare har du många fördelar. Den viktigaste är såklart att du har din plats säkrad till varje hemmamatch och att du slipper jaga biljetter. Men utöver Allsvenskan gäller också årskortet i de två hemmamatcherna i Svenska Cupens gruppspel (mot Degerfors och Hammarby). I år väntar också ett nytt Champions League-äventyr. Med årskort har du förtur till din plats hur långt vi än går i Europaspelet. Gillar du ståplats kan det vara bra att veta att vi i Europamatcherna bara får ta in 3000 personer på Norra Stå (som då omvandlas till sittplats enligt UEFA-reglementet). Med årskort försäkrar du dig om att kunna vara på plats när vi ställs mot Europa.

Varmt välkommen till säsongen 2014!