Rosenberg: ”Vi skapar tillräckligt för att vinna”

Publicerad 26 september 2015 i Nyheter

Trots ett hårt tryck i andra halvlek lyckades MFF aldrig göra mål på Halmstads BK. Markus Rosenberg som byttes in efter halvtidsvilan var frustrerad efter den oavgjorda matchen.

– Det liknar en massa andra matcher i år. Vi skapar mycket men bollen vill inte in. Jag hade en på slutet där den touchar någon och jag vet inte hur jag missar bollen. Det är en typisk match för det här året, säger Markus Rosenberg.

Bollen gick faktiskt i mål vid ett tillfälle då Nikola Djurdjic placerade in Eikrems framspelning. Men efter protester och konfererande med den assisterande domaren valde domare Lerjéus att ogiltigförklara målet på grund av hands.

– Jag slår inlägget till Eikrem och kan inte se om det är hands. Det är klart det är frustrerande men det är väl inget att göra åt det, säger Markus Rosenberg.

Anfallaren började själv på bänken där han fick bevittna ett MFF som hade problem att etablera ett eget spel. Han byttes in direkt efter paus med målsättningen att vända matchbilden.
– Det handlade om att skapa tryck på dem. De fick ta det för lugnt i backlinjen. Vi var tvungna att sätta högre press och vinna andrabollarna. Jag tycker vi skapar tillräckligt många chanser för att vinna, säger Markus Rosenberg.

huvudpartners

officiella partners