Rörläggaren ny dräktsponsor

Publicerad 24 mars 2013

Magnus Svensson, Försäljningschef MFF och Tommy Larsson, ägare och VD Rörläggaren.

Malmö FF och Rörläggaren har ingått ett treårigt samarbetsavtal där Rörläggaren blir officiell dräktsponsor för Malmö FF

 – Vi är otroligt glada och stolta över att kunna presentera Rörläggaren som ny dräktsponsor, säger Magnus Svensson. I de här tiderna, när konjunkturen är svag och många väljer att vara mer försiktiga, känns det riktigt roligt att Rörläggaren satsar.

– För min del handlar det om signaler och värderingar, säger Tommy Larsson. De senaste åren har jag börjat skönja konturerna av ett MFF som står för något. Det är ett fint arbete som Staffan Tapper och hans kollegor har gjort med skolorna och Fotboll mot rasism. Det finns mycket gott i samhället. Vi måste bara hjälpas åt att få ut det.

– Tillsammans med Malmö FF vill jag jobba för den goda saken, samhällsengagemanget och värdegrunden, förklarar Tommy Larsson.

Rörläggaren och MFF har en gemensam historia ända sedan Nätverket bildades. De senaste åren har även Rörläggaren varit en av samarbetspartnerna kring MFFs ungdomslag.

När samarbetet nu växer innebär det också att man kommer jobba med gemensamma projekt. Under avtalsperioden är det meningen att man tillsammans ska starta nytt fotbollsgymnasium inriktat på praktiska yrkesutbildningar.

– Hur bra du än är kommer ett liv efter fotbollen, då är det viktigt att man har ett yrke att falla tillbaka på. Alla kan inte blir tränare eller jobba på MFF, förklarar Tommy Larsson.

Avtalet är skrivet på tre år. Malmö FF hälsar Rörläggaren varmt välkommen som dräktsponsor och ser fram emot spännande och viktigt samarbete.