Rodic: “Vi släpper in två billiga mål”

Publicerad 04 oktober 2015 i Nyheter

Vladimir Rodic gjorde mål när MFF föll mot AIK. Yttermittfältaren menar att matchen avgjordes av två billiga mål för hemmalaget.

– Generellt tycker jag att vi spelar bra men släpper till två billiga mål. Vi kommer tillbaka bra efter det första underläget och spelar fin fotboll de sista tjugo minuterna av första halvlek. Det gör vi också i inledningen av andra halvlek, säger Vladimir Rodic.

Högeryttern slog in MFF:s kvitteringsmål i slutet av första halvlek, efter ett fint förarbete av Magnus Wolff Eikrem och Yoshimar Yotún. Men det var inte till någon större tröst när målet inte gav några poäng.

– Jag är glad att jag gjorde mål igen. Men det spelar ju ingen roll nu när vi förlorar. Det kändes som att saker och ting gick bra för oss efter vårt mål. Så jag vet inte vad. Vi måste bara titta framåt efter det här.

Vad pratade ni om i omklädningsrummet i halvtid?
– Vi pratade om hur vi skulle spela i andra halvlek och ta med oss det vi gör bra i första. Vårt kortpassningsspel och vår rörlighet var bra. Och vi börjar bra i andra också som sagt. Men sen sker baklängesmålet.

huvudpartners

officiella partners