Rodic: ”Fin atmosfär i omklädningsrummet”

Publicerad 03 november 2015 i Nyheter

Måndag eftermiddag och MFF hade nyss landat i Lviv. Vladimir Rodic kånkade på väskor i hotellobbyn och var glad att vara på plats inför den viktiga bortareturen mot Shakhtar Donetsk. 

– Det känns bra. Jag är glad att vara här. Jag kan inte vänta till matchen.

Hur tror du att den här matchen kommer skilja sig från den i Malmö?

– Vi har mött dem en gång nu och känner till deras styrkor och svagheter bättre än innan. Men de känner å andra sidan till oss bättre också. Men det känns som att vi är väldigt bra förberedda och har en fin atmosfär i omklädningsrummet. Så jag känner mig självsäker inför matchen.

Du har haft skadebesvär och inte spelat på sistone. Hur känns det i kroppen?

– Ja, jag har haft besvär med ljumsken. Men jag känner mig mycket bättre nu och har inte ont längre. Så jag är redo för matchen. Sen får vi se om jag får spela från start eller kanske hoppa in.

Vad blir din viktigaste uppgift på planen?

– Det är upp till hela laget att vara fokuserade, särskilt på defensiven. Det här blir som ett litet play-off så det viktigaste är att hålla försvaret. Sen kan vi säkert komma upp och skapa något också. Vi gjorde ett mål på dem i Malmö och det borde kanske varit fler.

huvudpartners

officiella partners