Robin Olsen: ”Tack för den här tiden allihopa”

Publicerad 06 juli 2015 i Nyheter

Jag skulle vilja tacka supportrarna, klubben, spelare och ledare som jag har spelat med och haft som tränare de här åren. Det blev tre och ett halvt år tillsammans denna gång. Och när jag fick möjligheten att komma ut på ett nytt äventyr så kändes det rätt att nappa på det.

Jag har lärt mig otroligt mycket av tiden i MFF, och ni ska veta att jag uppskattar det väldigt mycket. Jag har fått vara med på fantastiska resor med Champions League som nummer ett. Det vi gick igenom i höstas kommer jag ALDRIG att glömma. Att få kriga sig igenom ett tufft kval för att sedan kröna det med ett gruppspel i världens största klubbturnering med laget i mitt hjärta och klubben man har hejat på sedan man var liten är fantastiskt för en malmöpåg som mig. Jag kommer också alltid kunna titta upp på hyllan här hemma och se dem två SM-gulden vi har vunnit, som jag är riktigt stolt över. 

Men jag hade inte fått uppleva allt detta om inte vi hade haft våra fantastiska fans i ryggen, och klubben som verkligen tror på sina spelare och ledare.

Så ännu en gång, stort tack för den här tiden allihopa. Nu är det dags för nytt äventyr för mig, och jag kommer komma hem någon gång i framtiden.

/Robin Olsen

huvudpartners

officiella partners