Resultat från helgen

Publicerad 11 september 2006

Det gick bra för de yngre lagen men lite sämre för de äldre. I helgen blev tre lag Malmömästare.

P10 MM-Final
P10 vann sin semifinal mot Oxie med 4-0 och sedermera även finalen mot Husie IF med 6-1.

P13 MM-Final
Malmö FF:s P13 blev Malmömästare genom att besegra Kulladals FF i finalen med

P14 MM-Final
Förr en vecka sedan blev vi Skånemästare, idag försvarade vi vår titel från ifjol genom att bli Malmömästare igen!
Spelmässigt gör vi ingen kanonmatch idag. Framförallt i första halvlek är vi stillastående, förlorar närkamper och spelet är krampaktigt. Rörsjöstaden tog ledningen med 0-1, vilket också var halvtidsresultat.
I andra tar vi över spelmässigt. Frånsett ett par kontringar från Rörsjöstaden så är bollen mer eller mindre parkerad på deras planhalva. Vi har dock svårt att skapa några riktigt heta chanser.
I slutet av matchen kvitterar vi helt rättvist, och med minuten kvar av matchen gör vi även segermålet.
Trots att vi inte får spelet att stämma riktigt så vänder vi matchen. Bra karaktär och vilja visade idag att det går att vända en match på kort tid. Nu är hela laget både Skåne och Malmömästare. Nu ser vi till att avsluta seriespelet på ett bra sätt, förutsättningarna finns för en topplacering.