Representera Malmö FF i E-Svenskan

Publicerad 27 september 2016 i Nyheter

För tredje året i rad samlar E-Svenskan fotbollssupportrar från hela Sverige och ger dig chansen att spela EA SPORTS FIFA 17 tillsammans med de allsvenska fotbollsspelarna.  

Med start den 14 oktober kan alla fans tävla mot varandra online, där en supporter från varje allsvensk klubb går vidare till den direktsända finalen i Stockholm. Där kommer ni att tävla sida vid sida med en allsvensk spelare från er klubb. Malmö FF:s representant i E-Svenskan är ingen mindre än Pa Konate. Nu har du chansen tävla om plats bredvid Pa Konate och representera MFF i Skandinaviens största FIFA-tävling.

Redan när EA SPORTS FIFA 17 släpps den 29 september så kan du utmana de andra i E-Svenskan och spela matcher inför tävlingen.

Reglerna är enkla, Anmälan till tävlingen sker på esvenskan.se. Det enda som behövs för att delta är en spelkonsol, EA SPORTS FIFA 17 och en internetuppkoppling. Sedan är det bara att utmana andra spelare som deltar i E-Svenskan. Onlinetävlingen pågår mellan den 14-23 oktober. När tävlingen är slut så kommer den supporter som har högst ranking från varje klubb bilda ett lag med en allsvensk spelare från samma klubb.

Det vinnande laget vinner 50 000 kronor som går till klubbens supporterförening.

Läs mer om tävlingen och anmäl dig på esvenskan.se.

huvudpartners

officiella partners