Representera Malmö FF i E-svenskan 2019

Publicerad 26 oktober 2018 i Nyheter

Är du en vass FIFA-spelare och drömmer om att få ett professionellt kontrakt? Nu har du chansen att tävla om att bli MFF:s representant i E-svenskan och vinna 50 000 kronor.

För första gången någonsin kommer Malmö FF att kontraktera spelare inom e-sport som kommer att representera föreningen i E-svenskan nästa år. En eller två utvalda spelare kommer att få ett avlönat kontrakt och försvara MFF:s färger i Sveriges största FIFA-turnering E-svenskan som pågår under våren 2019.

– Vi har alltid haft ett stort engagemang i E-svenskan och nu när formatet utvecklats ytterligare vill vi på Malmö FF fortsätta att vara en del av detta. Därför gör vi den här nya satsningen, säger Malmö FF:s VD Niclas Carlnén.

Du har chansen att i fyra kvaltävlingar nå finalen där en eller två spelare kommer att kontrakteras av Malmö FF och samtidigt tävla om 50 000 kronor. I de fyra kvaltävlingarna kommer sammanlagt åtta spelare att gå vidare till den stora finalen den 20-21 januari, där vinnare och representanter kommer att utses. Malmö FF kommer efter finalen att skriva kontrakt med utvalda finalister och är inte skyldiga att kontraktera turneringens vinnare. Samtliga kontrakt förhandlas fram individuellt.

Första kvalet sker den 3 november i Baltiska hallen under e-sporteventet MalmöLAN och vinnaren i kvaltävling #1 tar hem 3 000 kronor. Läs här för vidare information om regler och prispengar till första kvaltävlingen.

anmäl dig här!

Vid biljettköp, välj ”Tournament Pass”.

Datum för kval:
3 november: Baltiska hallen, MalmöLAN
TBA
TBA
TBA 

Final:
20-21 januari: Restaurang 1910, Stadion 

Regler och bestämmelser:
Anmälan till första kvaltävlingen kostar 200 kronor.
För att delta måste du ha fyllt 16 år.
Endast icke-kontrakterade spelare får delta i kvaltävlingarna.
Malmö FF förbehåller sig rätten att skriva kontrakt med någon av de åtta finalisterna och är inte skyldiga att kontraktera turneringens vinnare.
Konsol: Playstation 4
Spelformat: Head to Head

Kontakt
Filip Ahlström – Projektledare e-sport
0728 88 02 88
filip.ahlstrom@mff.se

huvudpartners

officiella partners