Redhawks jubileumshyllar himmelsblått i unik match ***Uppdaterad***

Publicerad 21 februari 2012

Malmö Redhawks blir Malmö Skybluehawks för en dag och bjuder MFF-are på gratis entré.

***Stort intresse – fler biljetter på väg in!***

Malmö Redhawks firar 40 år! Klä dig i himmelsblått och gå på match.

Sprungen ur Malmö FF:s hockeysektion startade Malmö IF 1972 som numera är Malmö Redhawks. I år är det 40 årsjubileum och det vill man givetvis fira!

Den 29 februari 19:00 på Malmö Arena när Malmö Redhawks möter Mora går startskottet på 40 årsfirandet och man kommer under 2012 att ha en rad av olika jubileumsaktiviteter. Dagen till ära spelar man i en himmelsblå tröja (inte som på bilden kanske men dock) för att fira sin historia.

Redhawks vill gärna bjuda in alla medlemmar, supportrar, sponsorer till Malmö FF ja kort sagt alla MFF-are för att fira detta tillsammans med oss med anledning att vi under den tiden spelade i ljusblått och dessutom tillhörde Malmö FF. Ta chansen att gå på en unik match och klä dig i himmelsblått och stötta stadens hockeylag i jakten på en elitserieplats. Om du inte har gått på hockey tidigare så är detta ett väldigt bra tillfälle! 

Från och med onsdag klockan 11.00 kan man hämta ut 2 biljetter/person i MFF Shopen på Swedbank Stadion. Begränsat antal och så länge lagret räcker dock senast den 28 februari 18.00.

***Under torsdagen höll de första 500 biljetterna på att ta slut och fler kommer under fredagen. Stor risk att alla biljetter tar slut så skynda er***