Rapport från Sydafrikalägret del 4

Publicerad 11 januari 2006

Ännu en dag med värme men också regn. Matchen mot Thanda Lions sköts upp till fredag och ersattes med extra träningspass. Dessutom kan spelarna nu skryta med att man sett både elefanter, noshörningar och lejon.

Vädret har gjort att man har ändrat om i programmet. Gårdagens hinderbana är också framflyttad och idag blev även det utlovade matchen mot Thanda Lions framflyttad till fredag förmiddag. Gräsplanen har tagit stryk av regnet och man vill därför avvakta. Det är trots moln och regnskurar varmt, idag 25 grader och imorgon ännu mer.

Istället för match så blev det fys. och löpträning och killarna var, enligt uppgift, rejält möra i kroppen. Förmiddagen ägnades åt ännu en safari och denna gång hade man lockat fram djuren ordentligt. På nära håll, i vissa fall väldigt nära, kunde man beskåda elefanter, noshörningar och lejon från jeeparna. Flera av killarna blev väldigt tagna av stundens allvar. Sent ikväll ansluter Roul Kouakou medan det ser ut som att stackars Samuel Barlay får ta sig till Sverige istället. Har man inte rätt papper eller rätt stämpel så är det kört på ren skånska. Det kvittar hur många kopior, fax eller vädjanden om förståelse man kommer med.

Imorgon väntar djuphavsfiske och olika strandaktiviteter såsom ridning eller köra fyrhjulsmotorcyklar. Dessutom skall träningspasset ske på stranden. På kvällen väntar grillkväll i Dan Olofssons regi.

Vill du läsa mer om Sydafrikaresan? Hasse Mattisson har uppdaterat sin blogg med en lång rapport.

Klicka här för att komma till Hasse Mattissons blogg

Klicka här för mer information om Thanda