Publikrekord för Supercupen när MFF möter HIF!

Publicerad 02 mars 2011

Det är sjutton dagar kvar till match men redan nu kan vi konstatera att det blir publikrekord för Supercupen den 19 mars klockan 15.30 på Swedbank Stadion.

Tidigare upplagor av Supercupen har kanske inte samlat så mycket folk som arrangörerna hoppats på men så har man ju inte kunnat locka med ett Skånederby förut heller. Idag har matchen mellan Malmö FF och Helsingborgs IF passerat fjolårssiffran 2537 personer(AIK-IFK Göteborg) i enbart bokade biljetter.

– Det är roligt att vi nu passerat de tidigare årens publiksiffror redan sjutton dagar innan match. Över 2500 i förköp är en bra siffra så här tidigt och vi hoppas på en publiksiffra mellan åtta och tiotusen. På så sätt slår vi tidigare års publiksiffror totalt också vilket är lite av en gemensam målsättning hos alla inblandade säger Patrik Jandelin, evenemangsansvarig på Malmö FF.

Dessutom ser det ut att bli en jämn kamp på läktaren mellan de båda klackarna, åtminstone om man ser till antalet sålda biljetter. Här är det som sagt jämnt men med en liten övervikt för de himmelsblå just nu.

Öppna sektioner på matchen är de båda kortsidorna, en MFF och en HIF, samt långsidorna på undre etage.

Klicka här för 360 graders bilder från sektionerna

Biljetter köper man på ticnet.se, samtliga ticnet- och ATG-ombud samt i MFF Shopen och HIF Shopen.

För mer information om matchen samt MFFtv med Roland Nilsson och Daniel Andersson så klicka här.