Publikinformation till MFF – IFK Norrköping

Publicerad 13 september 2019 i Nyheter

På söndag möter vi IFK Norrköping hemma på Stadion. Här är nyttig information till dig som ska stötta laget på plats.

INSLÄPP

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 15:30 och övriga sektioner öppnar klockan 16:00. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara öppen.

Inpassering kommer att ske via nyinstallerade vändkors som finns vid alla ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré men vi rekommenderar att vara på plats lite tidigare än vanligt då det är en nytt moment. För att insläppet skall gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

MFF Support arrangerar förfest på Supportertorget i vanlig ordning. ”Rupert Knödl” skapar garanterat feststämning med inspiration från den sydtyska musiktraditionen. Torget öppnar 15:30, två timmar innan avspark.

Nät framför ståplats

På grund av tidigare incidenter med inkastade föremål kommer det att finnas nät framför ståplatssektionen på norra kortsidan till matchen mot IFK Norrköping. Nätet kommer att avlägsnas igen om inga nya incidenter inträffar.

Malmö FF är medvetna om att det har kastats in föremål även från andra sektioner än ståplats. Som åtgärd är skärpt kameraövervakning införd på dessa sektioner för att öka möjligheten att identifiera de personer som kastat föremål. Om vi inte ser en förbättring under resterande del av säsongen kan det bli aktuellt att montera nät framför fler sektioner.

LADDA UPP PÅ ERICS

Kom i stämning inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras matchbuffé och god dryck från klockan 15:00 på söndag. Välkommen!

Familjedag

Till hemmamatchen mot IFK Norrköping är det familjedag med ett stort aktivitetsområde utanför Stadions södra läktare! Det kommer att finnas en 30 meter lång uppblåsbar hinderbana, fotbollsprickskytte, hoppborg, kiosker och mycket mer.

Området öppnar tre timmar innan matchstart, klockan 14:30, och är beläget mellan ingång J och K.

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners