Publikinformation till GIF Sundsvall – MFF

Publicerad 05 april 2019 i Nyheter

Den första allsvenska bortamatchen för säsongen spelas mot GIF Sundsvall på NP3 Arena, lördag klockan 16:00. Här är nyttig information för dig som ska stötta laget på plats.

Bortasektion

Bortsektionen är belägen på den västra kortsidan och det är sektionerna R och S som gäller för alla MFF:are. Läktaren är utan tak och det finns stolar på sektionen. Kapaciteten ligger på 600.

Köp biljett till bortsektionen här!

Kiosker och toaletter

Det finns öppna kiosker i anslutning till bortasektionen som tillhandahåller vanligt kioskutbud. Toaletter finns också att tillgå för alla tillresta supportrar.

det kommande Lojalitetsprogrammet

Som vi tidigare har kommunicerat kommer snart ett lojalitetsprogram att vara på plats för alla MFF-supportrar. Trots att lojalitetsprogrammet ännu inte är på plats kan du fortfarande samla poäng från matchen mot GIF Sundsvall.

Viktigt: För att samla lojalitetspoängen måste du scanna din biljett och behålla den. När programmet är på plats kommer du att behöva efterhandsregistrera din matchbiljett med streckkod för att få lojalitetspoäng. Tappar du bort din biljett finns det ingen möjlighet att registrera poäng.

För er med bortakort: Ni med bortakort går till Malmö FF:s SLO, Pierre Nordberg på NP3 Arena, och får ert bortakort registrerat. Detta kommer senare att läggas in i systemet och alla poäng kommer att registreras på kortinnehavaren. Önskar ni att ändra kortinnehavare på bortakortet, maila pierre.nordberg@mff.se.

Observera att lösningar för att registrera lojalitetspoäng kan förändras från match till match.

huvudpartners

officiella partners