Publikinformation MFF – IF Elfsborg

Publicerad 21 september 2016 i Nyheter

Här är allt du behöver veta som besökare till matchen mot IF Elfsborg. Avspark är klockan 19:07 och Swedbank Stadion öppnar som vanligt en och en halv timme innan, klockan 17:30.

Malmö FF – IF Elfsborg
Torsdagen den 22 september klockan 19:00 (Avspark 19:07)

Köp biljett här!

Köp biljetter på Ticketmaster.se för att säkra din plats direkt. Om det finns biljetter kvar på matchdagen kan du även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion säljer också biljetter, vid tillgång.

Förfesta med MFF Support

Förfesten kommer att vara på Supportertorget som vanligt och vi öppnar grindarna klockan 17:00. Showmannen, musikern och Malmöprofilen Kristoffer Jonzon kommer att bjuda på klassiska MFF-låtar och mycket annat!

17:00 Grindarna till supportertorget öppnas

17:30 Kristoffer Jonzon går på scen

19:00 Avspark

”Ingen himmel är så blå som min” och Hymnen

På det öppna läktarmötet den 21 augusti, där MFF Support bjuder in alla MFF-supportrar, lyftes frågan om huruvida låten som spelas vid andra halvleks start ”Ingen himmel är så blå som min” ska spelas eller inte. En klar majoritet var av åsikten att prova på att inte spela ”Ingen himmel är så blå som min” och att supportrarna själva ska starta halvleken med stämningshöjande sång. 

Hymnen kommer att spelas i sin helhet i bakgrunden innan avspark.

Malmö FF uppmanar alla att sjunga med och vara en del av stämningen!

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på sin hemsida till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Insamling till Tifofonden

Till matchen mot IF Elfsborg kommer MT96 att ha en insamling för er som vill bidra till framtida tifon på Swedbank Stadions läktare. Vid ingångarna runtom Swedbank Stadion kommer du ha möjlighet att skänka såväl kontanter som att skicka in ditt bidrag via Swish.

Swish: 123 59 23 123

Bankgiro: 223-2213

Nät framför kortsidorna

Under säsongen har vi tyvärr haft återkommande incidenter med inkastade föremål från ståplats. Under matchen mot IF Elfsborg kommer därför nät att vara uppsatta framför de både kortsidorna för att öka säkerheten för spelare och övrig personal. 

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Håll gångarna fria
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Biljett i mobilen
Om du har köpt biljett via alternativet ”ticket fast” eller ”e-biljett” så behöver du inte skriva ut biljetten utan det fungerar lika bra att visa upp den i din mobiltelefon.

Besök MFF Shopen innan och efter matchen
MFF Shopen på Swedbank Stadion har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka MFF Shopens hemsida där du finner 2016 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

Gratis matchprogram
Hämta ditt kostnadsfria exemplar av Avspark i tidningsställen som nu finns placerade vid varje ingång.

Kiosker
Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Åk med Skånetrafiken till matchenI samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion.

huvudpartners

officiella partners