Publikinformation inför MFF – VfL Wolfsburg

Publicerad 25 februari 2020 i Herr,Nyheter

Här är information till dig som ska se sextondelsfinalen i UEFA Europa League mellan Malmö FF och VfL Wolfsburg på plats.

Biljett

Inga biljetter laddas på årskorten utan årskortsinnehavare som köper sina biljetter online via AXS måste skriva ut dem eller ha dem i sin smartphone – då vi kan scanna streckkoden på er skärm (förutsatt att skärmen inte är sprucken).

INSLÄPP

Supportertorget (A & B) samt bortasektionen (E) och VIP öppnar kl 17:00. Övriga sektioner öppnar 17:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering sker via vändkors som finns vid samtliga ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré. För att insläppet ska gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Ett pågående kabelarbete på Stadiontorget kan medföra att framkomligheten vid torget är något begränsad.

risk för publikreducering

I november mottog Malmö FF beslut från UEFA om en ettårig villkorlig dom på grund av användning av pyroteknik och inkastade föremål. UEFA meddelar vidare att konsekvensen av fortsatt användning av pyroteknik och inkastade föremål är att stänga Stadions norra läktare.

Malmö FF arbetar konsekvent och förebyggande för att kunna erbjuda trygga, säkra och stämningsfulla arrangemang på Stadion. Våra matcher ska vara tillgängliga för så många som möjligt att dela glädje och samhörighet.

Läs mer om Malmö FF:s trygghets- och säkerhetsarbete här.

Södra läktaren – insläpp

Till matchen kommer det att vara avspärrningar utanför gästande sektion på den södra läktaren, vilket innebär begränsad framkomlighet. Ska du ta dig runt Stadion rekommenderar vi att gå via Stadiontorget utanför norra läktaren.

Malmö FF är medvetna om att det har kastats in föremål även från andra sektioner än ståplats. Som åtgärd är skärpt kameraövervakning införd på dessa sektioner för att öka möjligheten att identifiera de personer som kastat föremål.

RIKTLINJER FRÅN POLISEN ANGÅENDE MASKERINGSFLAGGOR

Polismyndigheten och Malmö FF vill förtydliga att tygstycken som tidigare har använts för att dölja maskering inte är tillåtet på Stadion.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

I vanlig ordning arrangerar MFF Support förfest innan matchen. Den här kvällen är det Europaförfest med DJ:n Martin Ringstrand, mer känd som MRTN. Ringstrand är ett välkänt namn inom MFF-kretsar och på nattklubbar världen över. Torget öppnar två timmar innan avspark.

LADDA UPP PÅ ERICS

Alla himmelsblå är välkomna att ladda upp inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras matchbuffé och god dryck från klockan 16:30. Glöm inte boka bord. Välkomna!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

KOM I TID!

Eftersom matchen förväntas dra storpublik kan insläppet komma att ta längre tid än vid tidigare matcher i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

huvudpartners

officiella partners