Publikinformation Malmö FF – IFK Norrköping

Publicerad 01 april 2016 i Nyheter

Varmt välkommen till den allsvenska premiären och matchen mot IFK Norrköping på lördag klockan 13:00. Vi slår upp portarna till Supportertorget klockan 11:00 och övriga sektioner klockan 11:30.

MFF Support fixar förfest på Supportertorget
”Rävarna Jonas Appelqvist & Anna Storåkers har åkt på bortamatcher ihop sedan nåt decennium och blandat Desaparecidos, Fireside, Liberator, Edvard & Britta Persson, Dusty Springfield samt Melodikrysset på sina playlists på tåg, bussar och fullproppade bilar.

Nu toppar de sina playlists med än mer MFF-relaterat och fyller ståplatstorget med bas och pepp precis som du vill ha det. Tre poäng från öppning.” – MFF Support

Så kommer du till förfesten 
Lättast är att gå in via ingång A eller B och om du är sittplatsbesökare kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via utsidan, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Sittplatsbesökare kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Flaggdag
Som traditionen bjuder är premiärdag lika med flaggdag. Ta med en egen flagga, sy en ny eller köp en i MFF Shopen som har öppet från klockan 10:00 på matchdagen.

Sjung med under hela matchen
På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet. 

Håll gångarna fria 
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Uthämtning av årskort
På matchdagen kan du hämta ditt årskort i biljettluckorna vid ingång 51. Luckorna öppnar klockan 10:00 och se till att vara ute i god tid så att du hinner komma in på Swedbank Stadion för att bidra till stämningen innan matchstart.

Malmö FF – IFK Norrköping
Lördagen den 2 april kl 13:00

Köp biljetter på Ticketmaster för att säkra din plats direkt. Biljettluckorna håller öppet för årskortsuthämtning och försäljning av biljetter på matchdagen. Tänk på att biljetterna kan ta slut. Luckorna öppnar kl 10:00.

huvudpartners

officiella partners