Publikinformation Malmö FF – IFK Norrköping

Publicerad 11 mars 2016 i Nyheter

Malmö FF blev klar gruppsegrare i Svenska cupen och har nu avancerat vidare till kvartsfinal där laget kommer att möta IFK Norrköping. Matchen spelas, precis som tidigare matcher i Svenska Cupen, på Malmö IP söndagen den 13 mars klockan 14.30.

På fredagsförmiddagen var det endast ett fåtal biljetter kvar vilket innebär att vi kan förvänta oss 4500 Malmö-supportrar på plats på söndag, vilket är maxantalet som polisen beviljat arrangemanget.

Det kommer vara ett liknande upplägg som tidigare cup-matcher på Malmö IP med skillnaden att den sydvästra kortsidan kommer att vara helt tillägnad IFK Norrköpings-supportrar som fått tillgång till 450 biljetter utöver de 4500 som gått till MFF:s supportrar.

Om du köpt din biljett via ticnet.se måste biljetten skrivas ut via ett ticnetombud och inte via egen skrivare. Biljetter som skrivs ut hemma kan kopieras upp i flera kopior och då vi inte kan använda våra biljettscanners nere på Malmö IP så är detta tyvärr inte ett alternativ.

Detta innebär även att det inte går att visa upp digitala biljetter i era mobiler, utan fysisk pappersbiljett måste visas upp.

Ingångar på Malmö IP

Det kommer att finnas tre insläpp på Malmö IP: Huvudingången vid IP:s sydöstra hörn mot Triangeln, den nybyggda ingången vid den nordvästra hörnan (mot operans parkering) samt bortainsläppet vid Malmö IP:s sydvästra hörn.

Vi kommer börja med att öppna upp huvudingången och bortainsläppet. Om det blir stort tryck mot huvudingången kommer ingången vid den nordvästra hörnan även att öppnas upp.

Det är fri placering.

Insläppen öppnar 13.00.

Kiosker och souvenirer
MFF Shopen och MFF Support kommer att finnas på plats och sälja souvenirer.
Supporterhuset kommer att hålla i kioskverksamheten.

Endast kontant betalning vid alla kiosker, förutom vid Supporterhusets grill som även tar emot Swish-betalningar.

Malmö FF – IFK Norrköping
Malmö IP
Söndag 13 mars klockan 14.30

Vi ses på Malmö IP!

huvudpartners

officiella partners