Publikinformation: inför träningsmatchen mot TFF

Publicerad 17 juni 2022 i Herr,Nyheter

Med en vecka kvar till den allsvenska omstarten laddar MFF upp med e träningsmatch. På måndag kväll klockan 18:00 möter vi Trelleborgs FF på Eleda Stadion.

Malmö FF – Trelleborgs FF
Måndag 20 juni 18:00
Eleda Stadion

Fritt inträde för årskortsinnehavare

Årskortsinnehavare har fritt inträde. Visa upp ditt årskort i samband med inpasseringen, det gäller som biljett. För övriga gäller 80 kronor för vuxen och 40 kronor för ungdom. Köp biljett via länken nedan. Fri placering gäller på ståplats och den östra sidan för alla hemmasupportrar.

Inpassering från östra sidan

Ingång A, L och K kommer att vara öppna för inpassering. Fri placering på ståplats och på den östra sidan gäller för alla hemmasupportrar. Eleda Stadion öppnar 16:30, mat och dryck kommer att finnas till försäljning i kioskerna.

Entré till rullstolsplats kommer att ske via ingång 51.

Få hjälp med mitt MFF

Mellan klockan 11 – 18 på måndag kommer informationsdisken vid ingång 7 att vara öppen för dig som vill ha hjälp att registrera dig till Mitt MFF. Med Mitt MFF får du poäng när du stöttar föreningen. Ditt poängsaldo ökar när du går på match, tecknar medlemskap och skaffar årskort. Läs mer om Mitt MFF här. Närvaro på träningsmatchen mot Trelleborgs FF kommer inte att generera poäng.

Extraöppet i MFF Shopen

MFF Shopen håller öppet mellan klockan 11:00–18:00.

huvudpartners

officiella partners