Publikinformation inför torsdagens derby

Publicerad 24 september 2019 i Nyheter

Här är viktig information till dig som ska stötta oss i Skånederbyt mot Helsingborgs IF på Stadion på torsdag.

Insläpp

Supportertorget (A & B) öppnar klockan 17:00 och övriga sektioner öppnar klockan 17:30. Passagen mellan sittplats och ståplats kommer att vara stängd. Det betyder att MFF:are med biljetter på sittplats inte har möjlighet att gå in på Supportertorget innan och under matchen.

Inpassering sker via vändkors som finns vid samtliga ingångar. Det finns personal till hjälp vid varje entré. För att insläppet ska gå så smidigt som möjligt ber vi er notera att streckkoden på din biljett eller ditt årskort inte är skadad utan enkelt kan läsas av i systemet. Om du har biljetten i din mobiltelefon vill vi att din skärm är upplyst och att hela streckkoden är synlig.

Kom i tid!

En publikfest väntar på Stadion med omkring 21 000 åskådare. Insläppet kan därför komma att ta längre tid än vid tidigare allsvenska hemmamatcher i år. Planera din resa till Stadion och kom i god tid för att minska köer.

Vänligen notera att delar av Lorensborgsgatan är avstängd för trafik. Vi rekommenderar därför att välja en annan resväg till Stadion i samband med kvällens match.

Södra läktaren – nät och avspärrningar

Till matchen kommer det att vara avspärrningar utanför gästande sektion på den södra läktaren, vilket innebär begränsad framkomlighet. Ska du ta dig runt Stadion rekommenderar vi att gå via Stadiontorget utanför norra läktaren.

Av säkerhetsskäl kommer det att finnas nät framför den södra läktaren.

FÖRFEST PÅ SUPPORTERTORGET

Kom i derbystämning med Nina Persson och Bengt Lagerberg från The Cardigans som bjuder på kvalitetssäkrad pubrock på Supportertorget!

Förfesten arrangeras i vanlig ordning av MFF Support. Torget öppnar två timmar innan avspark.

Ladda upp på Erics

Alla himmelsblå är välkomna att ladda upp inför matchen på Erics Bar & Restaurang. Det serveras matchbuffé och god dryck från klockan 17:00 på torsdag. Välkommen!

KONTANTFRITT

Vänligen notera att Stadions serveringar numera är helt kontantfria. Det behövs ingen pin-kod vid köp under 200 kr och alla kortterminaler har blipp-funktion.

huvudpartners

officiella partners