Publikinformation inför Östersunds FK

Publicerad 21 oktober 2016 i Nyheter

Här är allt du behöver veta som besökare till lördagens match mot Östersunds FK. Swedbank Stadion öppnar som vanligt klockan 14:30, en och en halv timme innan avspark.

Malmö FF – Östersunds FK
Lördagen den 22 oktober 16:00

BiljettKöp

Fira Oktoberfest på Supportertorget
MFF Support och MFF bjuder in till oktoberfest på Supportertorget som uppladdning inför matchen. Paketpris på mat & dryck, hög stämning och härlig livemusik utlovas.

Grindarna till Supportertorget öppnar klockan 14:00 och 14:30 kliver orkestern Rupert Knödl und seine original Gulaschbarone på scenen. Med allt från glada marscher till käck schlager håller de dig sällskap under förfesten.

Passa också på att avnjuta en bratwurst med sauerkraut och tysk potatissallad som serveras på torget dagen till ära. Slå till på en kombomeny med korv och öl för 100 kronor!

Så kommer du till Supportertorget
För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett.

Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats
När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Förnya ditt årskort
Efter matchen kommer biljettluckorna vid ingång 51 att vara öppna för alla som vill förnya sina årskort.

Biljett i mobilen
Om du har köpt biljett via alternativet ”ticket fast” eller ”e-biljett” så behöver du inte skriva ut biljetten utan det fungerar lika bra att visa upp den i din mobiltelefon.

Besök MFF Shopen innan och efter matchen
MFF Shopen på Swedbank Stadion har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka MFF Shopens hemsida där du finner 2016 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

Sjung med under hela matchen
På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Gratis matchprogram
Hämta ditt kostnadsfria exemplar av Avspark i tidningsställen som nu finns placerade vid varje ingång.

Kiosker
Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Håll gångarna fria
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Åk med Skånetrafiken till matchen
Linje 84 har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här. 

Biljetter
Köp biljetter på Ticketmaster för att säkra din plats direkt. Du kan även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion kommer inte att sälja biljetter utan fungerar som serviceluckor.

Det kommer att vara mycket folk i rörelse på Stadionområdet, så tänk på att komma i god tid.

huvudpartners

officiella partners