Publikinformation inför Mjällby hemma

Publicerad 06 maj 2022 i Nyheter

Dags för årets fjärde hemmamatch. Här är bra saker att känna till inför ditt besök på Eleda Stadion!

Malmö FF – Mjällby AIF
Lördag 7 maj 17:30
Eleda Stadion

Biljetter

Ett fåtal biljetter finns i skrivande stund till försäljning på mff.ebiljett.nu. Biljettluckorna vid ingång 51 är öppna från klockan 16:00 för biljettservice.

Himmelsblå lördag

Biljett eller årskort till matchen mot Mjällby gäller även för entré till damlagets match mot IK Pandora. Den matchen har avspark 14:00 men redan 13:00 börjar förfesten på Malmö Stadion. Läs mer om allt som händer på Stadionområdet imorgon på den här sidan!

Insläpp och entréer

Supportertorget (ingångarna A & B) öppnar klockan 15:30. Här fortsätter förfesten med Malmösystrar bakom skivspelaren!

Ståplatssektionen är slutsåld och vi vill säkerställa att alla som har biljett dit kommer in på läktaren. Därför kommer Supportertorget tyvärr inte vara tillgängligt för dig som har biljett till andra sektioner. Du som har plats på långsidorna kommer att kunna ladda upp i hörnbarerna på respektive sida av Supportertorget.

Insläppet till övriga sektioner öppnar 16:00. Det kommer att vara många åskådare på plats så kom i god tid om du inte vill riskera att missa något av matchen!

Tillfälliga avspärrningar på södra sidan

Det kan förekomma tillfälliga avspärrningar bakom södra sidan av Eleda Stadion, vilket kan vara bra att komma ihåg när du planerar vägen till din sektion.

Mitt MFF

Närvaro vid matchen ger 30 poäng i Mitt MFF. För dig med årskort registreras närvaron automatiskt inom 48 timmar. Du som har lösbiljett måste registrera din biljett manuellt. Detta kan du göra dagen efter matchen.

Vanliga frågor

Läs svar på vanliga frågor kring matchdagar här.

huvudpartners

officiella partners