Publikinformation inför MFF – Öster

Publicerad 17 mars 2023 i Herr,Nyheter

Lördagen den 18 mars är det dags för årets första match på Eleda Stadion. Vi tar emot Östers IF i en träningsmatch och här är nyttig information till dig som ska se matchen på plats.

Malmö FF – Östers IF
Lördag 18 mars 14:00
Eleda Stadion

FRITT FÖR ÅRSKORTSINNEHAVARE

Årskortsinnehavare har fritt inträde. Visa bara upp ditt årskort vid entrén. Om du beställt fysiskt plastkort som inte kommit fram ännu kan du visa upp årskortet digitalt. Du hittar ditt digitala årskort här.

BILJETTER

Biljetterna finns till försäljning på mff.ebiljett.nu. De kostar 80 kronor för vuxna och 40 kronor för ungdom.

Biljettluckorna vid ingång 51 kommer att vara öppna från 13:00 på matchdagen.

INSLÄPP

Det kommer att vara onumrerade biljetter och fri placering på Eleda Stadion. Det gäller oavsett om du har lösbiljett eller årskort. Ingång A (ståplats), L (sittplats), 51 (rullstol) och E (bortasupportrar) öppnar klockan 13:00.

Ladda upp på Erics

Erics Bar & Restaurang öppnar klockan 12:00 och håller öppet två timmar efter slutsignal. Här sänds också damlagets träningsmatch mot IK Rössö med avspark 13:00. Läs mer och boka bord.

Tyst minut inför matchen

Vi är djupt berörda av beskedet att en 13-årig pojke avlidit efter att ha insjuknat i samband med en fotbollsmatch i veckan. Det kommer att hållas en tyst minut inför matchen för att visa vårt deltagande med anhöriga, lagkamrater, ledare och hela FC Trelleborg.

huvudpartners

officiella partners