Publikinformation inför MFF – IFK Norrköping

Publicerad 30 oktober 2015 i Nyheter

På lördag klockan 13.00 spelar Malmö FF årets sista match i Allsvenskan när IFK Norrköping kommer på besök. Bortalaget kommer att ha med sig den största bortaklacken som någonsin varit på Swedbank Stadion och detta gör att det kommer att se lite annorlunda ut på den södra läktaren. Ta en tidig frukost och cykla sedan ner till Stadion i god tid för att värma upp med MFF Supports förfest innan du tar dig in till din plats. Vi slår upp portarna till Supportertorget redan två timmar innan match – och 90 minuter innan matchstart på övriga Stadion

Avspärrningar runt arenan

IFK Norrköping reser ner med 3700 supportrar och av dessa är 300 placerade på sektion 15 och övriga 3400 återfinns på den södra läktaren (sektionerna 17-19 och 37-41). Detta kommer att bli det största bortaföljet som någonsin rest till Swedbank Stadion och därför kommer det att finnas ett större område bakom den södra läktaren som är avspärrat och vigt åt bortasupportrarna.

Arenakarta.

Bortaområdet går mellan ingång E och ingång J och går sedan hela vägen ut till Stadiongatan.

Då bortaklacken även kommer att befinna sig på det övre etaget så kommer tornet som finns bakom den södra läktaren endast att vara till för Norrköpings supportrar.

För MFF-supportrar:

Om ni har biljett till sektionerna 34-36 skall ni använda ersättningsingång 35 som finns placerad mellan ingång D och E.

Om ni har biljett till sektionerna 42-44 skall ni använda ersättningsingång 45 som finns placerad mellan ingång J och K.

Det kommer inte vara möjligt för MFF-supportrar att röra sig i korridorerna bakom den södra läktaren, varken på det övre eller det nedre etaget. Planera därför er väg till Swedbank Stadion så att ni kommer rakt på er ingång.

För Norrköpings supportrar:

Om ni har biljetter till de nedre sektionerna (17-19) skall ni gå in igenom ingång E.

Om ni har biljetter till de övre sektionerna (37-41) skall ni gå in igenom ingång F.

FC Rosengård guldhyllas

Under halvtidsvilan kommer FC Rosengård att hyllas för att de återigen placerat sig överst i tabellen och vunnit ännu ett SM-guld. Stanna därför gärna kvar efter att domaren blåst av den första halvleken och hylla spelarna.

MFF Supports lovar fullt ös på förfesten

Malmö Kulturförening, med kända MFF-supporterprofiler vid instrumenten (Evil Hank på trummor, Uffe Larsen på gitarr & sång samt Micke Möller på bas) tar en paus i studioarbetet för att komma till oss och spela hård och fin rockenroll. Det får helt enkelt inte missas!Bandet räknar med att äntra scenen på Supportertorget runt 12:00.  

Vid DJ-spakarna står den här gången ingen mindre än delar av MFF Supports styrelse.

Så kommer du till förfesten 

Lättast är att gå in via ingång A eller B och om du är sittplatsbesökare kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via utsidan, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Sittplatsbesöktare kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen. 

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B. 

Sjung med under hela matchen 

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna. 

Till sångarkivet. 

Håll gångarna fria 

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa. 

Ta med kontanter 

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter.

Malmö FF – IFK Norrköping
Lördag 31/10 klockan 13.00
Swedbank Stadion

huvudpartners

officiella partners