Publikinformation inför MFF – IFK Göteborg

Publicerad 09 mars 2018 i Nyheter

Lördagen den 10 mars klockan 13:00 på Malmö IP tar Malmö FF emot IFK Göteborg i Svenska cupens kvartsfinal. Här är information till dig som ska se matchen på plats.

Biljetter
Medlemmar och årskortsinnehavare har getts förtur till biljettlöp. Läs mer om det här.

Det går bra att visa upp e-biljett i mobilen i entréerna.

Entré och utgång
Entré för hemmasupportrar sker från huvudentrén vid Pildammsvägen. Infarten från Carl Gustafs väg kommer endast vara tillgänglig för bortasupportrar. Bortasupportrarna går sedan in via grusplanens entré i sydvästra hörnan av Malmö IP. Det innebär att hemmasupportrarna inte kan gena över parkeringsområdet om man kommer till idrottsplatsen söderifrån.

In- och utfart till p-plats och parkeringshus, vid Malmö IP, kommer vara öppen via Pildammsvägen. Vi rekommenderar dock cykel, promenad eller kollektiva färdmedel till matchen eftersom det finns begränsat med p-platser på idrottsplatsen.

Utsläpp av gästerna sker på samma ställe som de gått in, vilket innebär att hemmasupportrar släpps ut mot Pildammsvägen och bortasupportrar mot Carl Gustafs väg.

Klack
MFF-klacken kommer att finnas på den östra kortsidan mot Triangeln.

Kom i tid
Mycket folk betyder att trycket på inpasseringen blir större. Kom i god till matchen för att undvika köer. Insläppet öppnar klockan 11:30.

Supporterhuset grillar
Som alltid på Malmö IP är det Supporterhuset som fixar käket under matchen. Njut av en nygrillad korv eller köp med dig lite fika på väg till läktaren. Kort, kontanter och Swish accepteras.

Korv med dryck 50 kr
Korv 40 kr
Vegetarisk korv 30 kr
Kycklingkorv 20 kr
Kaffe/Te 20 kr
Läsk (PET) 20 kr
Varm choklad 20 kr
Mer 10 kr
Kexchoklad 10 kr
Chokladboll 10 kr
MFF-godis 20 kr / 2 st 30 kr

huvudpartners

officiella partners