Publikinformation inför MFF – IF BP

Publicerad 03 mars 2018 i Nyheter

Söndagen den 4 mars klockan 17:00 är det dags för gruppfinal i Svenska cupen mellan Malmö FF och IF Brommapojkarna. Här är all information inför ditt besök på Malmö IP.

Malmö FF – IF Brommapojkarna
Söndag 4 mars 17:00
Malmö IP
Köp biljett 

Insläpp
Insläppet på Malmö IP öppnar klockan 15:30. En nyhet är att man redan då kan gå in via insläppet mot Roskildevägen/Malmö Opera. Detta insläpp ger dig tillgång till ståplatsläktarna norra långsidan och västra kortsidan. Vi kan inte garantera att man kan ta sig vidare till sittplatsläktarna via denna entré men du som kommer sent till matchen bör välja den eftersom det troligtvis kommer att vara fullt på övriga läktare nära matchstart. Kom i god tid innan avspark!

Gästande supportrar går in via entrén på Carl Gustafs väg.

Biljetter
Biljettluckorna på Malmö IP öppnar 15:00 och tar emot kort, kontanter och swish. Som alltid rekommenderar vi förköp för att du snabbare och smidigare ska kunna ta dig in på arenan. Det går bra att ha e-biljett i mobilen.

Vuxen: 120 kr
Ungdom: 80 kr

Supporterhuset grillar

Som alltid på Malmö IP är det Supporterhuset som fixar käket under matchen. Njut av en nygrillad korv eller köp med dig lite fika på väg till läktaren. Betala med kort, kontanter eller swish.Korv med dryck 50 kr
Korv 40 kr
Vegetarisk korv 30 kr
Kycklingkorv 20 kr
Kaffe/Te 20 kr
Läsk (PET) 20 kr
Varm choklad 20 kr
Mer 10 kr
Kexchoklad 10 kr
Chokladboll 10 kr
MFF-godis 20 kr / 2 st 30kr

huvudpartners

officiella partners