Publikinformation inför MFF – Helsingborgs IF

Publicerad 24 september 2016 i Nyheter

Information för dig som besöker söndagens match mot Helsingborgs IF.

Malmö FF – Helsingborgs IF
Söndagen den 25 september klockan 17:30

BiljettKöp

Köp biljetter på Ticketmaster.se för att säkra din plats direkt. Om det finns biljetter kvar på matchdagen kan du även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion säljer också biljetter, vid tillgång.

Förfesta med MFF Support

MFF Support bjuder in StämBandet – förmodligen Skånes hetaste, himmelsblå partyband! Fyra äkta Malmöpågar med ösgaranti, lirar allt från 60-tal till nutid och utlovar en hundraprocentig igenkänningsfaktor!

15:30 Grindarna till supportertorget öppnas

16:00 StämBandet spelar live

17:30 Avspark

Tåg till Malmö

Många av de gästande supportrarna kommer att resa med Pågatåg 1719 med avgång klockan 12:52 från Helsingborg. Välj företrädesvis ett annat tåg om du ska ta dig in till Malmö längs samma linje.

”Ingen himmel är så blå som min” och Hymnen

På det öppna läktarmötet den 21 augusti, där MFF Support bjuder in alla MFF-supportrar, lyftes frågan om huruvida låten som spelas vid andra halvleks start ”Ingen himmel är så blå som min” ska spelas eller inte. En klar majoritet var av åsikten att prova på att inte spela ”Ingen himmel är så blå som min” och att supportrarna själva ska starta halvleken med stämningshöjande sång. 

Hymnen kommer att spelas i sin helhet i bakgrunden innan avspark.

Malmö FF uppmanar alla att sjunga med och vara en del av stämningen!

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på sin hemsida till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Nät framför kortsidorna

På grund av återkommande incidenter med inkastade föremål kommer det att finnas nät framför de båda klacksektionerna på kortsidorna för att stärka säkerheten för spelare och övrig personal.

Avspärrningar bakom den södra kortsidan

Då vi väntar ett större bortafölje kommer det att finnas avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det inte går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Swedbank Stadion och Stadiongatan. Om du kommer från västra sidan kan ingång 35 nyttjas för att komma upp till övre etage.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Under matchen mot Helsingborgs IF kommer det att finnas servicevärdar på ståplats som hjälper till att packa publiken så att alla ska få plats.

Biljett i mobilen
Om du har köpt biljett via alternativet ”ticket fast” eller ”e-biljett” så behöver du inte skriva ut biljetten utan det fungerar lika bra att visa upp den i din mobiltelefon.

Besök MFF Shopen innan och efter matchen
MFF Shopen på Swedbank Stadion har öppet såväl innan som efter matchen. Du kan också besöka MFF Shopens hemsida där du finner 2016 års matchtröja, souvenirer och mycket annat.

Kiosker
Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Åk med Skånetrafiken till matchen
I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion.

huvudpartners

officiella partners