Publikinformation inför MFF – GIF Sundsvall

Publicerad 03 mars 2016 i Nyheter

Efter urladdningen i den andra halvleken i matchen mot Ängeholms FF har Malmö FF slagläge att bli gruppsegrare i grupp fem i Svenska cupen. På lördag väntar allsvenska GIF Sundsvall hemma på Malmö IP och MFF behöver ta minst en poäng för att avancera till Svenska cupens kvartsfinal.

Efter att ha lånat ut Malmö IP till Ängeholms FF i den senaste matchen står Malmö FF åter som hemmalag när GIF Sundsvall kommer på besök lördagen den femte mars. Detta innebär att det är MFF som styr arrangemanget och att spelarna återigen kommer att vandra in till MFF-hymnen (som bjöd på bra ljudtoppar i matchen mot IK Sirius).

Biljetter

Biljetter till lördagens match kan ni antingen köpa via ticnet.se, i MFF Shopen eller via andra ticnetombud samt på plats på Malmö IP på lördag från och med klockan 12.00.

Vid biljettköp via ticnet.se måste biljetten skrivas ut via ett ticnetombud och inte via egen skrivare. Biljetter som skrivs ut hemma kan kopieras upp i flera kopior och då vi inte kan använda våra biljettscanners nere på Malmö IP så är detta tyvärr inte ett alternativ.

Detta innebär även att det inte går att visa upp digitala biljetter i era mobiler, utan fysisk pappersbiljett måste visas upp.

Årskorten gäller inte.

Ticnetombud i Malmö:
MFF Shopen
Folk och Rock på Lilla torg (Öppet måndag-lördag)
Direkten på Kronprinsen (Öppet måndag-söndag)
Malmö Arena (Öppet måndag-fredag)

Biljettluckorna på Malmö IP öppnar klockan 12.00 på lördag, detta är även samma klockslag då försäljningen avslutas i MFF Shopen och de andra ticnetombuden samt på Ticnet.se. Ni kan dock fortfarande hämta ut köpta biljetter via ticnetombud efter klockan 12.00 på lördag.

Insamling till tifofonden

För att kunna finansiera framtida tifoarrangemang kommer MFF Tifosi 96 att genomföra en insamling till tifofonden på lördag. De kommer att stå med sina bössor innanför insläppen.

Ingångar på Malmö IP

Det kommer att finnas tre insläpp på Malmö IP: Huvudingången vid IP:s sydöstra hörn mot Triangeln, den nybyggda ingången vid den nordvästra hörnan (mot operans parkering) samt bortainsläppet vid Malmö IP:s sydvästra hörn.

Vi kommer börja med att öppna upp huvudingången och bortainsläppet. Om det blir stort tryck mot huvudingången kommer ingången vid den nordvästra hörnan även att öppnas upp.

Det är fri placering.

Insläppen öppnar 12.30.

Kiosker och souvenirerMFF Shopen och MFF Support kommer att finnas på plats och sälja souvenirer.

MFF:s ungdomsverksamhet samt Supporterhuset kommer att hålla i kioskverksamheten.

Endast kontant betalning vid alla kiosker, förutom vid Supporterhusets grill som även tar emot Swish-betalningar.

Malmö FF – GIF Sundsvall
Malmö IP
lördag 5 mars klockan 14.00

Vi ses på Malmö IP!

huvudpartners

officiella partners