Publikinformation inför MFF – GIF Sundsvall

Publicerad 10 april 2016 i Nyheter

Varmt välkomna tillbaka till Swedbank Stadion och årets andra allsvenska hemmamatch där Malmö FF tar emot GIF Sundsvalls klockan 19.00 på måndagskvällen. Vi slår upp portarna till Supportertorget – på den norra kortsidan – och dess bar- och kioskområde klockan 17.00 och övriga ingångar klockan 17.30.MFF Support fixar förfest på Supportertorget
” 

Sigge (Squeek) och Simon (Très Bien) står för musiken. Tänk er Erdals chip i premiärmatchen. Hade den haft en soundtrack hade den låtit så här


MFF Support bjuder in på förfest på Supportertorget och alla är välkomna att njuta av musiken. Det finns alltid mat och dryck till försäljning. Passa också på att köpa din plats på våra bussar till nästa bortamatch och MFF Support-merch!” – MFF Support

Så kommer du till Supportertorget
För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare ifrån Supportertorget till din plats
När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Hoppborgar bakom familjeläktaren
Det är inte bara på den norra kortsidan som det kommer att finnas aktiviteter innan matchen. Precis som vi meddelat tidigare kommer vi inför varje match i år att ha hoppborgar, minielbilar och ansiktsmålning bakom familjeläktaren på den södra kortsidan. Dessutom finns MFF Shopens tält på plats för införskaffande av himmelsblå souvenirer till att heja fram Malmö FF med när matchen drar igång.

Inga avspärrningar bakom den södra kortsidan
Då GIF Sundsvall har med sig ett mindre bortafölje innebär det även mindre avspärrningar bakom bortasektionen. Detta gör att det går att röra sig bakom den södra kortsidan mellan Swedbank Stadion och Stadiongatan.

Sjung med under hela matchen
På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet. 

Håll gångarna fria 
För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Åk med Skånetrafiken till matchen
I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här

Malmö FF – GIF Sundsvall
Måndagen den 11 april kl 19:00
Köp biljetter på Ticketmaster för att säkra din plats direkt. Ni kan även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion kommer inte att sälja biljetter utan kommer att fungera som serviceluckor.

BiljettKöp

huvudpartners

officiella partners