Publikinformation inför MFF – Gefle IF

Publicerad 13 maj 2016 i Nyheter

Lördagen den 14 maj klockan 16:00 spelar Malmö FF mot Gefle IF på Swedbank Stadion. Insläppet till Supportertorget äger rum klockan 14:00 och 14:30 öppnar de övriga sektionerna. Varmt välkommen! Här är det du behöver veta som besökare.

Förfesta med MFF Support

DJ och Quizmaster Erik Börén spelar musik och håller musikquiz på Supportertorget innan matchen. Han har knåpat ihop ett speedquiz som gör att du bara ska ha huvudet på spiken i fem minuter. Låtarna har såklart MFF-anknytning så att ingen ska känna sig utanför och det finns fina MFF-priser att vinna.

14:00 Grindarna till Supportertorget öppnar 
14:30 Erik Börén spelar sin bästa musik och varvar den med quizfrågor 
15:00 Intervju med Jo Inge Berget
16:00 Avspark

Familjedag och roliga aktiviteter innan matchen

Hinderbana, fotbollsprickskytte och en massa annat skoj för lite större barn. För de minsta finns det hoppborgar och ansiktsmålning. 100 kronor kostar inträdet till det spännande aktivitetsområdet utanför familjeläktaren som öppnar klockan 13:00. Dessutom fint biljetterbjudande för barnfamiljer till matchen. Läs mer här.

Insamling till Tifofonden

Gör en investering i framtida tifon och lägg en slant i MT96:s insamlingsbössor på lördag. Det går också bra att swisha till Tifofonden på nummer 123 592 31 23.

Så kommer du till Supportertorget

För att komma till Supportertorget och förfesten är det lättast att gå in via ingång A eller B på den norra kortsidan – detta kan alla göra, oavsett vilken sektion som står på din biljett. Sittplatsbesökare kan även gå in via ingångarna L, K, J, D & C för att sedan, uppe på läktarplan, röra sig mot Supportertorget via grindarna som skiljer långsidorna mot den norra kortsidan. Om du som sittplatsbesökare väljer denna väg kommer ni att bli visiterade när ni går in på Supportertorget och när ni sedan ska gå tillbaka åt andra hållet behöver ni bara visa upp er matchbiljett eller ert årskort – detta gäller under hela matchen och i halvtid.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Så går du som sittplatsbesökare från Supportertorget till din plats

När du som sittplatsbesökare på Swedbank Stadions nedre etage eller sektionerna 09, 08, 30 och 29 sedan ska röra dig mot din plats kan du antingen välja att scanna ut dig själv igen för att, via Swedbank Stadions utsida, gå till din vanliga ingång och scanna in dig själv igen. Ni kan också gå via de grindar som finns uppe på Supportertorget som skiljer ståplats ifrån sittplats.

Om du sitter på Swedbank Stadions övre etage måste du gå till en utgång och scanna ut dig själv och din biljett för att sedan gå via Swedbank Stadions utsida till den ingång som står på din biljett där du scannar in dig själv igen.

Nät på kortsidorna

På grund av förekomst av inkastade föremål kommer det att finnas nät framför Swedbank Stadions norra kortsida. Nätet kommer att vara fäst i marken framför fonden.

Sjung med under hela matchen

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljudd, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet. 

Gratis matchprogram

Hämta ditt kostnadsfria exemplar av Avspark i tidningsställen som nu finns placerade vid varje ingång.

Kiosker

Det finns alltid en kiosk per sida öppen efter halvtidspausen. Alla kiosker på Swedbank Stadion tar kort men tänk på att servicen går snabbare vid betalning med kontanter.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik. Gå till den plats som står på biljetten Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Åk med Skånetrafiken till matchen

I samarbete med Skånetrafiken är vi glada att meddela att Busslinje 84 återinförs. Linjen har fem grenar som startar i Klagshamn, Lindängen, Riseberga, Segevång och Västra hamnen. De fem linjerna strålar samman vid Swedbank Stadion. Läs mer här. 

Malmö FF – Gefle IF
Lördagen den 14 maj kl 16:00

Köp biljetter på Ticketmaster för att säkra din plats direkt. Du kan även köpa biljetter i biljettluckorna vid ingång 51 vid det nordöstra hörnet av Swedbank Stadion (mot Kulan) som öppnar tre timmar innan match. Biljettluckorna vid ingång 23 vid det nordvästra hörnet av Swedbank Stadion kommer inte att sälja biljetter utan fungerar som serviceluckor.

huvudpartners

officiella partners