Publikinformation inför MFF – Gefle IF

Publicerad 15 augusti 2015 i Nyheter

SMHI utlovar en starkt strålande sol över Malmö hela dagen. Kom till Swedbank Stadion i tid och ta något svalkande på Supportertorget när MFF Support bjuder in till förfest med Magnus Tingsek innan ni rör er in mot läktarna. På lördagsmorgonen var det sålt över 16 500 biljetter vilket innebär att det som vanligt kommer att vara mycket folk i omlopp på Stadionområdet. Ta del av informationen nedan så ses vi på Stadion!

Förfest på Supportertorget

Till lördagens förfest har MFF Support bjudit in musikgeniet och ur-MFF:aren Magnus Tingsek som kommer bjuda på skön musik uppe på Supportertorget.

Förfesten startar klockan 14.30 och ni kommer lättast dit via ingång A eller B där alla, oavsett biljett, kan gå in.
Läs mer om förfesten med Tingsek.

Så kommer du till förfesten:

Om du har sittplatsbiljett till sektionerna 34-44 på det övre etaget kan du endast komma till förfesten på Supportertorget genom att gå in igenom ingång A eller B. När ni sedan ska lämna förfesten och gå till er plats är det viktigt att ni scannas ut ifrån Stadion för att sedan gå via Stadions utsida fram till er ingång på den södra sidan. 

För er som har sittplatsbiljett till det nedre etaget eller sjungande sitt:

Grindarna på Supportertorget kommer att vara öppna för de sittplatsbesökare som väljer att gå in på Stadion via ingång A eller B för att sedan ta sig sin sektion via grindarna (Detta gäller sittplatsbesökare på det nedre etaget samt sjungade sitt). Sittplatsbesökare som sitter på nedre etaget eller sjungade sitt kan även gå andra hållet om de önskar att besöka Supportertorget innan, eller under, matchen.

Ståplatsbesökare kan dock endast ta sig in via ingång A eller B.

Parkhäng med Supras

Supras Malmö kommer att arrangera sitt årliga parkhäng i Stadionparken bakom den västra läktaren och låter sig hälsa:

”Lördagen den 15:e augusti tar vi emot Gefle IF på hemmaplan och Supras Malmö bjuder dagen till ära in alla MFF:are till ett traditionsenligt parkhäng. Likt succén tidigare år kommer vi husera i Stadionparken utanför Nya Malmö Stadions västra läktare. Det kommer att finnas grillad mat samt dryck till förmånliga priser, live-graffiti, souvenirförsäljning och ljuvlig musik på plats.

Vi drar igång 12.00 och ser fram emot en fantastisk samling tillsammans med hela MFF-Familjen innan vi kliver in på läktaren och sjunger fram pågarna till tre viktiga poäng.”

Läs mer om parkhänget på deras Facebook-sida.

Sjung med under hela match

På Swedbank Stadion finns en stämning som inte går att finna någon annanstans i Sverige. Den är högljud, den är energisk och den har en perfekt gnutta av malmöitisk humor i sig. MFF Support har samlat alla läktarsångerna på en plats till dig som vill bidra till stämningen men ännu inte lärt dig alla sångerna.

Till sångarkivet.

Begränsad kapacitet på den norra ståplatsläktaren

Polisens beslut om att begränsa den norra ståplatsläktaren till 4500 platser ligger fortfarande kvar. Beslutet togs efter Skånederbyt den tredje maj då Polisen och räddningstjänsten ansåg att gångar och trappor inte hölls fria ifrån publik.

Håll gångarna fria

För att publiken skall få bra service har vi servicevärdar på hela Stadion. Om en person skulle komma till skada eller behöva hjälp är det viktigt att vår personal snabbt kan komma fram. Därför ska alla trappor vara fria ifrån publik.

Gå till den plats som står på biljetten

Vi ber er att respektera att ni ser matchen ifrån den plats som står på er biljett/årskort. Om det är så att ni har sittplats får ni inte gå in och se matchen ifrån ståplats. Varje sektion har en maxkapacitet och detta måste vi följa.

Ta med kontanter

Notera att barområdet uppe på Supportertorget endast tar kontanter. Det kommer att komma en lösning längre fram där det kommer att vara möjligt att betala med mobilen – dock är denna lösning ej på plats utan kommer senare under säsongen.

borgs-hållet och det står ingång F eller H på din biljett ber vi dig gå in via ingång 35 (Bredvid ingång D) då det kommer att vara en stor avspärrning i anslutning till gästande lags entré (Ingång E).

Kom i tid

Det kommer att vara mycket folk som ska in på Stadion samtidigt och därför är det viktigt att ni kommer i god tid.

huvudpartners

officiella partners